NFT

Opensea, Christie’s Müzayedesiyle NFT’ler İçin Anlaşma Yaptı!

Dünyanın en büyük müzayedelerinin yapıldığı Christie’s, NFT sektörüne giriş yaptı. Çok fazla yatırımcısı ve takipçisi bulunan ünlü müzayede evi Opensea ile ortaklık kurmaya karar verdi.

Dünyanın en değerli sanat eserlerinin açık arttırma usulü kullanıcılarla buluşturan ünlü müzayede evi NFT müzayedeleri düzenlemeye karar verdi. Her ne kadar bazı yatırımcılar NFT sektörü bitti dese de yaşanan bu ortaklıklar sektörün büyümesine çok yardımcı olmaya devam ediyor.

“Christie’s X OpenSea” ismi ile kamuoyuna duyurulan müzayede için son 5 gün kalmış durumda. 1 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek müzayede de çok yüksek miktarlara NFT satılması bekleniyor.

3 Aralığa kadar yatırımcıların araştırmalarına açık olacak müzayede de en erken 4 Aralıkta teklif verilebilecek. 7 Aralık tarihine kadar sürecek olan müzayede de NFT sektöründe yapılmış en büyük satışların yapılması planlanıyor.

İlk ürünün Christie’s Dijital ve Çevrim İçi Satışlar Başkanı Noah Davis ve küratör Ronnie Pirovino’nun oluşturduğu “son teknoloji koleksiyon ürünleri” isimli koleksiyon olması bekleniyor. Gözde koleksiyon için fiyat verilmese de çok uçuk rakamlara ulaşacağı tahmin edilmekte.

Müzayede de yer alacak sanatçılar ise Andre Oshea, Alpha Centauri Kid, Ash Thorp, Baeige, Blake Kathryn, DotPigeon, EtherRock, FriendsWithYou, Fvckrender, GMUNK, Joshua Davis, KESH, Krista Kim, Maciej Kuciara, Mad Dog Jones, Olive Allen, Oseanworld, Recur, Tom Sachs, Victor Mosquera ve WhIsBe olması bekleniyor.

Christie’s Dijital ve Çevrim İçi Satışlar Başkanı Noah Davis müzayede konusunda kamuoyuna şu açıklamalarda bulundu:

“Bu işbirliği ile Christie’s markasını cesurca blokzincirine taşıyoruz. OpenSea ile olan işbirliğimiz, uzman küratörlüğümüzü ve prestijli kaynağımızı, merkeziyetsizliğin rahatlığıyla birleştirmemizi sağlıyor.”

Şeklinde açıklamalarda bulunan Davis, kendilerinin müzayedelerine dahil olan yatırımcıların fazlasıyla elit ve business olduğunun altını çiziyor.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) Bugün Yükselişe Geçti! İşte En Çok Artan Altcoin’ler..

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

08.02.2024 - 00:28

Bitcoin Son Dakikalarda 44 Bin Doları Aştı! İşte Apple Kurucusunun BTC Fiyat Tahmini..

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, lider kripto…

07.02.2024 - 23:22

ABD’deki Bazı Bankalar, Müşterilerinin Bitcoin (BTC) Satın Almasını Engellemeye Çalışıyor!

Dünyanın en büyük ekonomilerinden bir tanesi olan Amerika Birleşik Devletleri (ABD), kripto karşıtlığı ile tanınıyor.…

07.02.2024 - 22:14

SON DAKİKA: Binance’deki Bu Altcoin Yakım Duyurusunu Paylaştı, Yükseliş Yaşandı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Gala (GALA), yeni bir yakım…

07.02.2024 - 21:12

49 Yıllık Analist: Bitcoin’de (BTC) Ralli Daha Yeni Başlıyor!

Finans piyasalarında yakından takip edilen bir isim olan Peter Brandt, dönem dönem kripto varlıkları da…

07.02.2024 - 20:55

SON DAKİKA: ARK Invest, Spot Ethereum ETF Başvurusunda Düzenleme Yaptı!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ARK/21 Shares, spot Ethereum ETF başvurusunda staking konusunda düzenlemeye gitti.…

07.02.2024 - 20:01