Bitcoin (BTC)

Morgan Stanley CEO’su J. Gorman’ın Bitcoin Hakkındaki Fikirleri Değişti mi?

Morgan Stanley CEO’su James Gorman, bugün itibariyle New York’ta bir Reuters konferansına katıldı. Bu konferans sırasında kripto para birimleri hakkında kritik yorumlarda paylaştığı görülen Gorman, yatırımcıların dikkatini çekti.

Bazı devasa yatırımcıların düşüncelerinin aksine kripto para birimlerinin birer hevesten veya balondan ibaret olmadığının altını çizen başarılı yönetici, yıllar geçse de lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) finans sektöründe var olacağını vurguluyor.

Aynı zamanda Morgan Stanley CEO’su Gorman, nispeten yeni kurulan bir varlık olan Bitcoin’e gerçek bir değer biçemeyeceğini söylüyor.

Her ne kadar Bitcoin kripto para sektörünün zirvesinde yer alıyor olsa da, kabaca 10 yıldır hayatımızda yer alıyor. Altın, borsa veya emlak gibi diğer yatırım araçlarına bakıldığında BTC’nin çok yeni olduğu görülebilmekte.

Arzı kısıtlı bir varlık olan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yarılanma sistemi ile birlikte yatırımcılarının uzun vadede çok yüksek getiriler kazanmasını sağlamakta.

Eylül ayında CNBC’nin “Mad Money” programına verdiği bir röportajda Gorman, kripto paranın “tanım gereği” spekülatif bir varlık olduğunu söyledi.

Bitcoin’i (BTC) bazı yatırımcıların aksine yeni değer saklama biçimi olarak görmediğinden bahseden Morgan Stanley CEO’sunun fikirleri yavaş yavaş değişmeye başlıyor mu? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23