Bitcoin (BTC)

Morgan Stanley: Bitcoin’de Bu Yükseliş Sinyali, 2018 Sonrasında İlk Kez Geldi!

New York merkezli çok uluslu yatırım yönetimi ve finansal hizmetler şirketi Morgan Stanley, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında yeni bir rapor yayınlayarak birçok kripto para yatırımcısının ilgisini üzerine topladı.

Morgan Stanley‘in bu raporunda yer alan bazı detayların yeni bir boğa döngüsü dahi başlatabilecek olması, sektörün gündemine oturmuş durumda.

Bitcoin (BTC) ticaretinin 2022 yılı itibariyle neredeyse donma noktasına geldiğini söyleyen Morgan Stanley yetkilisi, bu gelişmenin 2018 yılı sonrasında ilk kez olduğunu vurguluyor.

Toplam Bitcoin arzının yüzde 78’i an itibariyle uzun bir süredir hareket dahi ettirilmemiş durumda. Buna benzer verilerin ayı sezonlarının sonlarında ortaya çıktığı görülüyor.

2018 yılında da devasa bir ayı sezonu yaşayan Bitcoin (BTC), bu sezonun sonuna baktığımızda toplam BTC arzının yüzde 75’i sabit bir durumdaydı.

Morgan Stanley raporu ayrıca Bitcoin ve altcoin yatırımcılarının neredeyse yarısının bir yıldan fazla bir süredir işlem yapmadığını söylüyor. Son bir buçuk yıl içinde Bitcoin satın alan kullanıcıların hepsi ise şuan itibariyle zararda.

Morgan Stanley yetkilisinin aktardığı bu metrikler büyük önem arz etmekte. Her ne kadar BTC birçok veriye göre ayı sezonunun sonuna ulaşmış olsa da, halen yeni bir yükseliş trendi başlatamamış durumda.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42