Bitcoin (BTC)

MicroStrategy, İkinci Bitcoin Konferansını Düzenliyor!

Bitcoin’i dünya şirketlerine anlatmak için geçtiğimiz dönemlerde bir konferans düzenleyen MicroStrategy, bu konferansın ikincisine de ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Bitcoin’in en büyük kurumsal yatırımcısı olan MicroStrategy, dünyaya Bitcoin ve blockchain teknolojilerini anlatmak için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

MicroStrategy büyük işletmelerin BTC’yi bilançolarına koymanın faydalarını ve kripto para birimiyle ilgili daha birçok girişimleri anlatmak ve eğitmek için iki günlük bir sanal etkinlik gerçekleştirecek.

MicroStrategy’nin CEO’su ve en önde gelen bitcoin boğası olan Michael Saylor, etkinliği pazar günü resmi Twitter hesabından duyurdu. Bitcoin’i ürünlere, hizmetlere ve bilançolara entegre etmekle ilgilenen şirketler olduğunu söyleyerek, konferansın içeriğiyle ilgili ön bilgi verdi.

Michael Saylor, Block’un CEO’su Jack Dorsey, MicroStrategy’nin CFO’su Phong Le, Lolli’nin İletişim Başkanı Aubrey Strobel ve diğerlerinin de katıldığı konuşmacılar arasında yer alacak.

Etkinliğin adı Bitcoin for Corporations olarak kararlaştırıldı. 1 Şubat’ta 04:00 – 08:00 TSİ  saatleri arasında başlayacak olan konferansın açılış konuşmasını Michael Saylor ile Jack Dorsey yapacak.

Konferans Konuşmacıları

2 Şubat tarihinde ise ABD’nin en büyük kripto borsası Coinbase, dev varlık yöneticisi Fidelity, NYDIG, BitPay, Paxos ve diğer kurumsal şirketlerde, konferans alanında sunumlarını yapacaklar.

Bu kadar yoğun bir katılım geleceğini düşünmediğini söyleyen Michael Saylor, Bitcoin’in dünya üzerinde her gün daha çok kabul gördüğünü ve bu sebeple çok mutlu olduğunu ifade etti.

En Son Yazılar

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47

Bu Altcoin’de İçerden Bilgi Alan Tüccarlar, 3.694 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1.8 Milyon Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe "Insider trading" gibi bir kavram bulunuyor. Bir konuda önden/içerden bilgi alıp alım…

03.02.2024 - 22:16

Ali Martinez: Binance’deki Bu Altcoin, 20 Kat Artabilir!

Başarılı kripto para analistlerinden bir tanesi olan Ali Martinez, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dönem…

03.02.2024 - 21:13