Bitcoin (BTC)

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’den (BTC) Vazgeçmiyor!

Kurumsal Bitcoin (BTC) yatırımı ile ön plana çıkan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, yaşanan son düşüşe rağmen lider kripto para biriminden vazgeçmediğini ortaya koydu. Nasdaq üzerinde listelenmiş bir şirketin Bitcoin yatırımı yapması ile kurumsal alımın önünü açan Saylor, şimdi ise bunun aslında sadece kurumsal yatırım olarak görülmemesi gerektiğini ortaya koydu.

Saylor: Bitcoin’in 12 Aylık Hareketine Bakın

Saylor, haftanın son gününde Julia Chatterley’e verdiği demeçte, Bitcoin’in hala olgunlaşmakta olan bir varlık sınıfı şeklinde görüldüğünü vurguladı. Son 15 aya bakıldığında Bitcoin’in likiditesinin %700 arttığını belirten Saylor, fiyatın da bunu takip ettiğini ortaya koydu.

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i “çoktan kabullendiğini” belirten Saylor, yine de fiyat hareketine odaklananların olumsuz yorumlarda bulunmasının mümkün olduğunu vurguladı. Son 1 haftalık süreçteki fiyat hareketine rağmen 12 aylık fiyat hareketine bakılması gerektiğini ortaya koyan ünlü isim, %700’lük yükselişi bir kere daha vurguladı.

Bitcoin’in şu an tasarruf yapmak ve insanların çocuklarına bırakabilecekleri servet konusunda ön planda olduğunu belirten Saylor, şunları ifade etti:

“(Bitcoin’İn) mimarisi diğerlerinden üstün. eğer yapmak istediğiniz şey para biriktirmek ve bunu çocuklarınız ile torunlarınıza bırakmak ise, o zaman Sağlam bir şeye ihtiyacınız var ve proof-of-work (btc’nin modeli) mimarisi şu an en iyi mimari tasarım.”

Saylor, bu yorumuyla aslında Bitcoin’in enerji modelini eleştirenlere de yanıt vermiş oldu. Saylor’a göre Bitcoin’in modelinde değişiklikler yapılabilecek olsa da bunun başka etkileri bulunuyor ve şu anki tasarım kesinlikle en üstünü.

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55