Bitcoin (BTC)

Miami Belediye Başkanından, Önemli Bitcoin Mesajı!

Kripto piyasasına Davos’taki 2022 Dünya Ekonomik Forumu (WEF) damga vurmaya devam ediyor. Bu forumda konuşan kripto destekçileri önemli mesajlar vermekte.

Bugün itibariyle ise Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kripto para birimleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Maaşını dahi Bitcoin ile satın alan Suarez, kripto paralara inanmaya devam ediyor.

Suarez, WEF panelinde TerraUSD stablecoin’in çöküşünün ardında tüm kripto para piyasasını büyük bir buhrana sürüklendiğini aktardı.

Bu yaşanan çöküş ardından dahi bile maaşını hala Bitcoin (BTC) olarak aldığını vurgulayan ünlü isim, her geçen gün daha fazla Bitcoin severlerden destek görüyor.

“Kayıt için not edin, bu benim tek maaşım değil. Bu, bir kişinin maaşını tek gelir kaynağı olması ile farklı kaynaklara sahip olması farklı bir durum.”

Tek maaşını belediyeden almadığını söyleyen Francis Suarez, kripto para birimleri hakkında yaptığı açıklamaları şu sözlerle tamamladı:

“Yatırımcıların her şeyi getiri bakımından ele aldığı bir dünyada yaşıyoruz, fakat bitcoin yenilikçi ve teknolojik bakış açılarından incelenmeli.”

“Günümüzde kime güvenebiliriz? Siyasetçiler, bankacılar veya kanun yapıcılara mı? bitcoin gibileri bu noktada fark yaratıyor, bir insan tarafından icat edilmesine rağmen değiştirilemez bazı kuralları izleyecek şekilde tasarlandı.”

Günümüzde hiçbir kurum ve kuruluşa güvenilemeyeceğini söyleyen Miami Belediye Başkanı, Bitcoin‘in bu noktada büyük bir fark yarattığını söylüyor.

Birçok dönem lider kripto paraya verdiği desteklerle gündeme gelen başarılı siyasetçi, Bitcoin‘in finans sektörünün geleceği olacağına inanıyor.

En Son Yazılar

Ethereum (ETH), Bitcoin Paritesinde Düşen Trendini Kırdı! Altcoin Rallisi mi Başlıyor?

Kripto para yatırımcıları uzun bir süredir piyasada dev bir altcoin rallisinin yaşanmasını bekliyor. Her ne…

26.02.2024 - 14:48

Ali Martinez, Dogecoin’in (DOGE) Ne Zaman Dev Yükselişler Yaşayabileceğini Açıkladı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir altcoin olan Dogecoin (DOGE), halen beklenen yükselişleri yaşayamadı.…

26.02.2024 - 14:22

OKX, Bitcoin, ETH, USDT ve USDC Rezervlerini Paylaştı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi OKX, bugün itibariyle rezerv…

26.02.2024 - 14:03

SICAK GELİŞME: Bu Kripto Balinası Yine Ethereum’a (ETH) Yatırım Yaptı! Miktarı Ne?

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), dün yaşadığı yükselişler ile birlikte tüm yatırımcıların dikkatini…

26.02.2024 - 11:56

190 Bin Bitcoin (BTC) Tutan MicroStrategy Hacklendi! İşte Ayrıntılar..

Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) en büyük destekçilerinden bir tanesi olan MicroStrategy, birçok defa…

26.02.2024 - 11:14

İşte Ethereum’un (ETH) Yükseldiği Hafta Uçuşa Geçen Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu haftaya lider altcoin Ethereum'un (ETH) yükselişleri…

25.02.2024 - 23:55