Bitcoin (BTC)

Kült Finans Programı Sahibi Suze Orman, Bitcoin’e (BTC) Yönelik Önemli Açıklamalarda Bulundu

Amerikalı ünlü finans danışmanı ve yazar Suze Orman, katıldığı Yahoo Finance Youtube kanalında Bitcoin’e yönelik açıklamalarda bulundu.

2002’den 2015’e kadar CNBC’de yayınlanan Suze Orman Show ile yatırım dünyasında önemli bir yer edinmiş olan isim, Bitcoin’e yönelik pozitif düşünceler içerisinde olduğunu dile getirdi. Bitcoin yatırımcısına da tavsiyelerde bulunan Suze Orman’ın, 6 Mart tarihinde katıldığı yayındaki demeçleri şu şekilde:

Bitcoin’i ve evrensel oluşunu olumlu buluyorum. Böyle değerli bir varlık insanlar arasında çok daha popüler olmalı. Son zamanlarda Bitcoin’e yatırım yapan Tesla gibi büyük şirketlerin bu sektöre yatırımları oldukça sevindirici lakin öte yandan BTC’nin para birimi olması düşüncesi bana manasız geliyor. Örneğin, Bitcoin ile gidip bir Tesla araç sahibi olan insanlardan biri olmam.

Bitcoin severlerin BTC’ye yakıştırdığı dijital altın deyimine atıfta bulunan Suze Orman, Bitcoin’in para birimi yerine altın muadili bir yatırım aracı olarak görülmesi gerektiğini de ayrıca ifade etti.

Şahsi olarak Bitcoin yatırımcısı olan ünlü finans danışmanı, yatırımlarını PayPal ile gerçekleştirdiğini söyleyerek izleyicilere bu platform üzerinden BTC alım satım işlemi yapmayı tavsiye etti.

En Son Yazılar

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28