Dogecoin (DOGE)

Kullanıcıların Birikimleri İstekleri Dışında Dogecoin’e (DOGE) Çevrildi!

Kripto para sektöründe son dönemde ciddi bir Dogecoin (DOGE) fırtınası yaşandı ancak herkes bundan olumlu etkilenmişe benzemiyor. Kripto para odaklı birikim uygulaması Coinseed ise özellikle yatırımcıları mağdur edecek oldukça tehlikeli bir adım atmışa benziyor.

DOGE Yatırımı Yüzünden Herkes Zararda!

Coinseed kullanıcılarının sosyal medyada paylaştıkları gönderilere bakıldığında, kullanıcıların farklı kripto paralarla yaptıkları birikimlerin hepsinin bir anda Dogecoin’e çevrildiği görülüyor. Twitter üzerinde bazı kullanıcıların ise Coinseed üzerinden aldıkları kripto para ile hiçbir şey yapamadıklarını belirttikleri de görülüyor. Jennifer Thompson-Bates isimli bir kullanıcı ise fonlarının DOGE’a çevrilmesi nedeniyle ilk başta çok mutlu olduğunu ve kazanç elde ettiğini, ancak Coinseed’in DOGE fonlarını satmasına izin vermemesi nedeniyle zarar ettiğini vurguladı.

İlk yatırımı da dahil binlerce dolar zarar ettiğini ifade eden Bates, yüzlerce belki de binlerce kullanıcıdan sadece birisi.

Coinseed ile ilgili şikayetlerin regülatörlerin de kulağına gittiği ve 16 Nisan tarihinde şirket ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı aktarılmakta. Kullanıcıların fonlarının istekleri dışında Dogecoin’e çevrilmesi ve daha sonra satış yapmalarına izin verilmemesi, ciddi zararlara yol açtı. Facebook üzerinde bir kullanıcının tek bir gün içerisinde bu sebeple 100.000 dolar kaybettiği görülüyor.

Facebook üzerinde “Coinseed SCAM” ismiyle kurulan grupta bunun gibi 165 mağdurun yer aldığı görülmekte. Davanın nasıl devam edeceği ise DOGE hakkında da önemli gelişmelerin yaşanmasına yol açabilir.

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55