Borsa

KuCoin Kullanıcılarının Verileri, Hindistan Hükümetine mi Verildi?

Önemli kripto para borsalarından bir tanesi olan KuCoin, son süreçte gündemde kalmaya devam ediyor. ABD düzenleyici kurumlarının KuCoin hakkında başlattığı soruşturma ve farklı ülkelerin attığı adımlar, KuCoin yatırımcılarını endişelendirdi.

Mart ayının sonunda ABD Adalet Bakanlığı, KuCoin yönetimini lisanssız bir işletme yürütmek ve Banka Gizlilik Yasasını (BSA) ihlal etmekle suçlamıştı. Hindistan’da sorunlu bir süreç yaşayan KuCoin, artık sıkıntıların giderildiğini paylaştı.

KuCoin yönetiminin Hindistan pazarına geri döndüğünü duyurması ve artık borsanın finansal kurumlara yönelik Mali İstihbarat Birimi gerekliliklerine uygun olduğunu paylaşması ise kullanıcılar arasında şüphe uyandırdı.

Son süreçte KuCoin’in Mali İstihbarat Birimi’ne kaydolmak için kullanıcı verilerini Hindistan hükümetiyle paylaştığına dair söylentiler vardı. Ancak KuCoin yetkilileri bu korkuların yersiz olduğunu belirtti:

Bir KuCoin temsilcisi konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda, “Kullanıcılarımızın varlıklarını ve gizliliğini korumaya öncelik veriyoruz” dedi.

Ayrıca KuCoin yetkilisi, popüler borsanın Hindistan’da düzenleyici gerekliliklere uygun, denizaşırı uluslararası bir borsa olarak faaliyet gösterdiğini açıkladı.

Ünlü kripto ticaret platformu, uluslararası protokollerin yanı sıra geçerli yasa ve düzenlemelere uygun şekilde kolluk kuvvetleriyle işbirliği yapmaya da hazır olduğunu paylaştı.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu düzenleyici belirsizliğe rağmen Hindistan’daki kripto pazarının önemli olduğunu söyledi.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin’de (BTC) Önemli Bir Boğa Sinyali Geldi!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam ediyor. Bir süredir dikkat çekici düşüş ve yükseliş hareketleri…

06.04.2024 - 22:58

Dev Kripto Balinası, Ethereum’da Harekete Geçti! İşte Son ETH İşlemleri…

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), son yükseliş döneminde yatırımcıların beklediği performansı sergileyememiş durumda.…

06.04.2024 - 19:33

Binance, Bitcoin, ETH ve USDT Rezervlerini Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, her geçen gün sektördeki pazar payını ve kullanıcı…

06.04.2024 - 17:57

29 Dolardan Bitcoin Alan Balina, BTC Satışları Gerçekleştiriyor!

Hafta sonu itibariyle eski kripto para yatırımcılarının harekete geçtiği gözlenmekte. Geçtiğimiz saatlerde siz okurlarımız ile…

06.04.2024 - 16:04

Bitcoin Borsası Binance, Bu 35 Kripto Projesini Web3 Cüzdanına Entegre Etti!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile sektörün gündeminde kalmaya devam ediyor. Popüler borsa…

06.04.2024 - 13:46

0.31 Dolardan Ethereum Satın Alan Tüccar, Borsalara ETH Gönderiyor!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), yaşadığı yükselişlerle piyasanın göz bebeği olmayı başardı. 2020…

06.04.2024 - 11:26