Altcoin

Kripto Piyasasına Bir Kötü Haber Daha – DeFi Platformu Daha Büyük Bir Saldırıya Maruz Kaldı!

Kripto para piyasası şu sıralar özellikle Çin’den gelen kötü haberlerin etkisi altında. Kripto para piyasasının genel düşüş ile uğraştığı şu günlerde gelen hacklenme haberi ise ilgili protokolü kullananları ciddi anlamda karamsarlığa sürükledi. Merkezsiz finans protokolü Impossible Finance (IF), yüz binlerce dolarlık kayıpla sonuçlanan bir saldırı yaşadı.

IF, Saldırıya Uğradı

SushiSwap geliştiricisi Mudit Gupta, Impossible Finance’in büyük bir saldırıya uğradığını duyurdu. Dolandırıcılar sahte bir token üreterek bununla bağlantılı bir likidite havuzu oluşturdu. 500.000 dolarlık büyük bir saldırıya uğrayan protokol, daha önce de BurgerSwap’e yapılan saldırının aynısı ile karşı karşıya kaldı.

Orijinal projenin saldırıya uğradığını belirten ve bunun kopya projelere de sıçrayacağını ima eden Gupta, aslında burada Impossible Finance ekibinin oluşturduğu mağduriyete vurgu yaptı.

Binance Research ekibinin eski yöneticisi olan Calvin Chu, Impossible Finance bünyesindeki geliştiricilerden birisi konumunda. Ünlü isim konu hakkında yaptığı açıklamada ise bunun basit bir saldırı olmadığını vurguladı. Ekip sorunu çözmeye çalışıyor olsa da 230 ETH’nin sonsuza kadar ortadan kaybolduğu tahmin ediliyor.

IF fiyatı ise son 24 saat içerisinde %75 düşüş yaşayarak 0,70 dolara kadar çekildi. IF’in daha önceki rekor fiyatının 7,61 dolar olduğu biliniyor.

En Son Yazılar

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09