Altcoin

Kripto Para Sektörü, “Evergrande” Bombasının Etkilerinden Kurtuluyor!

Kripto para piyasası ilk olarak lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) 40.000 dolar altına kadar çekilmesi ile sarsılsa da bu durum yavaş yavaş kontrol altına alınıyor gibi gözüküyor. Lider kripto para biriminin 22 Eylül tarihinde FED Başkanı tarafından yapılan açıklamaların devamında yükselişe geçmesi de tam olarak buna işaret ediyor.

Son 24 saat içerisinde ciddi bir toparlanma içerisine giren lider kripto para birimi, Çin’in en büyük şirketlerinden birisinin borç batağına düşmesinden etkilenmiş ve bundan kaçamamıştı.

Kripto Para Piyasası Toparlanıyor

Buna rağmen emtia fiyatlarındaki belirsizlik sürerken kripto para piyasasının toparlanma sinyali vermesi kesinlikle durumun değiştiğine işaret ediyor. 2008 yılındaki küresel krizin bir benzerinin yaşanacağı korkusu birçok ismin paniğe kapılmasına neden olurken ünlü analist Su Zhu bu konuda şunları belirtti:

“Asya içerisindeki en büyük risk sermayelerinn birisinin kurucusu ile konuştum. kendisi şu an en güvenilir yatırım olarak yüksek değere sahip gayrimenkullere ve bitcoin’e sahip olduğunu vurguladı.”

Bu da aslında krizin merkezindeki Asya’da bile insanların olası bir ekonomik buhrana karşı BTC’yi savunduğunu göstermekte. Bunun fark edilmesi de piyasadaki korkuyu azalttı ve kripto para yatırımcılarını yeniden yükseliş odaklı düşünmeye itti.

Şu an için ETH 3.200 dolar desteğine ilerlerken BTC ise 46.000 doları kırmak zorunda. Bunların yaşanması ise piyasayı bir anda 1 hafta önceki konumuna geri getirebilir.

En Son Yazılar

Ethereum Tabanlı ERC-404 Altcoin’leri Sert Düşüşler Yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta itibariyle kripto para sektörünün ana gündem maddelerinden bir tanesi haline dönüşen ERC-404 altcoin'leri,…

12.02.2024 - 12:00

DİKKAT: Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir proje olan Loopring (LRC), son saatlerde…

12.02.2024 - 10:57

Bu Hafta Bitcoin’in (BTC) 48 Bin Dolara Yükselmesiyle, Bu Altcoin’ler Uçuşa Geçti!

Kripto para sektöründe son günlerde volatil yükselişler yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC) artışları,…

12.02.2024 - 00:03

Yükselişlerden Önce Bitcoin Toplayan Balina, Yüklü BTC Satışı Yapıyor!

Kripto para sektöründe son süreçte sert yükselişler meydana gelmişti. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

11.02.2024 - 23:02

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her ne kadar piyasada yükselişler baskın…

11.02.2024 - 21:57

SON DAKİKA: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin Çöküş Yaşadı!

Geçtiğimiz dakikalarda Fenerbahçe - Alanyaspor müsabakası sona erdi. 2-2'lik beraberlikle biten müsabaka, Fenerbahçe'nin Süper Ligdeki…

11.02.2024 - 21:18