Bitcoin (BTC)

Kripto Para Birimlerine İlgi Artabilir

Hisse senetlerinin son dönemde rekor düzeyde değer kazanması ve bunun beklenmedik bir durum olmasından hemen sonra yatırımcıların hisse senetlerinde yeniden bir düşüş beklentisinde olduğundan söz edilmeye başlandı. ABD ve diğer ülkelerdeki borsaların büyük oranda değer kazandığı son 2 aylık dönemde özellikle corona virüsüne bağlı çöken borsaların yeniden yükseldiğinden söz edilmeye başlandı.

Bu durumla ilgili olarak ise çok sayıda kripto para yatırımcısı yakın zamanda daha fazla kazanç beklentisinin artık yerini daha büyük kayıplara bırakabileceği, özellikle devlet desteklerinin birçok ülkede kesilecek olması ve bunun yanısıra birçok ülkede yardımların durması ile beraber ürün fiyatlarının daha sıkı bir şekilde kontrol edilmeye başlamasının genel ekonomi üzerinde etkili olacağı düşüncelerine yol açtığı belirtilmekte.

Kripto para birimlerinin ise bu dönemde özellikle çok daha fazla sayıda yatırımcının ilgisini yeniden çekebileceği, hisse senedi yatırımcılarının bundan sonraki yatırımları arasında ilk sırada Bitcoin olmak üzere çok sayıda altcoin yatırımından ekstra kazanç elde etmeye dönük hisse senetlerinden kazandıkları parayı kripto paraya yatırabilecek olduğu tartışması sürüyor.

Bitcoin veya diğer kripto para birimlerine kazandıklarını yatıracak olan hisse senedi yatırımcılarının özellikle enflasyon ve diğer ekonomik verilerde beklentilerinin çok daha fazla olmasına bağlı olarak birçok farklı sonucun ortaya çıkabileceği, Bitcoin’e güvenin bu dönemde daha yüksek düzeye yükselebileceğinden söz edilmekte.

Bitcoin bugün 9.500 dolar seviyesinden değer görüyor ve yükselmesi bekleniyor.

En Son Yazılar

Popüler Bitcoin Borsası, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı! İşte Ayrıntılar..

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası OKX, pazar payını artırmaya devam ediyor.…

12.03.2024 - 20:01

Dev Girişim Fonu Ortağı: ABD Hükümeti, Ülke Borcundan Bitcoin (BTC) ile Kurtulabilir!

A16z girişim fonunun genel ortağı ve popüler kripto para borsası Coinbase'in eski üst yöneticisi Balaji…

12.03.2024 - 18:44

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Launchpool’a Ekledi!

Dev kripto para borsası Binance, geçtiğimiz dakikalarda Ether.Fi (ETHFI) isimli kripto projesini launchpool'a eklediğini duyurdu.…

12.03.2024 - 17:32

Dev Shiba Inu Balinası, SHIB Satışları Yapıyor!

Kripto para sektörünün en büyük şaka altcoin'lerinden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), son dönemlerde…

12.03.2024 - 17:09

Binance’deki Bu Altcoin, Yarın NVIDIA ile Ortaklık Kurduğunu Duyurabilir!

Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Vanar Chain (VANRY), son dakikalarda gündeme geldi. Vanar ekibi yarın…

12.03.2024 - 15:57

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda yeniden finans piyasalarının ve…

12.03.2024 - 15:30