Altcoin

Kripto Para Analisti: Ripple (XRP) Bu Günlerde Patlayabilir!

Sosyal ticaret kuruluşu e-Toro, bu yılın üçüncü çeyreğinde Ripple’nin (XRP) Birleşik Krallık’ta en çok tercih edilen kripto para birimi olduğunu ortaya koyuyor. Diğer bir yandan SEC ve Ripple firması arasında devam eden davadaki gelişmeler konusunda, XRP yatırımcıları iyimser olduğu görülüyor.

Sosyal ticaret platformu e-Toro geçtiğimiz aylarda XRP’inin İngiltere’de en popüler kripto varlık kategorisinde olduğunu ve bunu Cardano’nun (ADA) takip ettiğini belirtiyor. Birleşik Krallık’ta kripto para ticareti yapan yatırımcılar 2021 yılının üçüncü çeyreğinde en fazla yatırımı XRP’ye yaptıkları söyleniyor.

Diğer kripto varlıklardaki getiri yüzdeleri daha yüksek olmasına rağmen yatırımcılar daha az dalgalanma yaşayan XRP’yi tercih ediyorlar. Yatırımcılar daha az riskle garanti kazanma şansı yakalamak istiyor.

Diğer taraftan, XRP dava sürecine rağmen bireysel ve kurumsal yatırımcılar tarafından benimsenmeye devam edildiği görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Ripple firması Dijital Pound Foundation ile bir iş birliğine vardığını duyurmuş ve Ripple küresel düzeyde bankalarla iş birliği yapmaya ve CBDC çalışmalarına katkıda bulunmak için çaba harcadığını belirtmişti.

Ripple, İngiltere merkez bankası ile yaptığı iş birliği sonucu Dijital Pound Sterling çıkarmak için çalışmalara başlandığını da belirtiyor.

Küresel düzeyde merkez bankalarının şu an %80’ni CBDC için araştırmalarına hız vermiş durumda. Ripple bu fırsattan yararlanarak merkez bankaları ile iş birliğini arttırmayı düşünüyor. En büyük altıncı kripto para birimi olan XRP 2021 yılına 0.22 dolar seviyesinde başladı ve nisan ayı ortalarında 1.9 dolar seviyesine kadar çıkmayı başardığı görülmekte.

Tüm bu iş birliği, yatırımlar ve olumlu havanın XRP’nin yükselmesi için güç verdiğini düşünen kripto analisti Koolaid-crypto, önümüzdeki bir iki gün içinde XRP’nin fiyatında çok ciddi bir yükselme olabileceğini tahmin ediyor.

”Eğer piyasada olumsuz bir durum olmazsa XRP 2 gün içerinde büyük bir hareket yapabilir.”

Yorumları Göster

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance’den Bu Altcoin’e Güzel Haber!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile kripto gündemine geliyor. Başarılı borsanın destek verdiği…

31.01.2024 - 13:07

Bitcoin ve Altcoin’lerde Gözler FED Faiz Kararına Çevrildi! Saat Kaçta Açıklanacak?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yatırımcıların gözleri ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararına çevrilmiş durumda.…

31.01.2024 - 12:35

Bir Balina PEPE Yatırımlarını Bu Altcoin ile Takas Etti! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük şaka tokenlerinden bir tanesi olan PEPE, geçtiğimiz dönemde dev yükselişler…

31.01.2024 - 12:02

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün itibariyle yeni bir listeleme kararı aldı.…

31.01.2024 - 11:02

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37