Haberler

Kraken Borsası, Google Pay ve Apple Pay Ödeme Ağını Genişletiyor

Dünyanın en büyük kripto borsalarından Kraken, devletlerin yasal düzenlemeleri sonucu borsalara yapılan para transferlerinde sorun yaşayan kullanıcıların, ödeme işlemlerini kolaylaştırmak için iki para transfer uygulamasını borsa ile entegre ediyor.

Kraken, yakın bir zamanda bloguna eklediği bir duyuruda, ödemeleri kolaylaştırmak için iki ödeme seçeneği daha sunduklarını duyurdu. Duyurunun, kripto yatırımcılarının bu konuda muzdarip olduğu bir dönemde gelmesi, borsa kullanıcıları tarafından memnuniyetle karşılanmış görünüyor.

Kraken, son dönemlerde kullanıcılar tarafından popüler ödeme seçenekleri arasında yer alan, Google Pay ve Apple Pay seçeneğini alım satım işlemlerini kolaylaştırmak için ekledigini duyurdu.

Hem Apple Pay hem Google Pay sistemleri, Kraken uygulamasına otomatik olarak bağlanacağı söyleniyor. Kolay erişim sağlanan uygulama ile bir kaç saniye içinde ödeme yapılabileceği belirtiliyor. Ayrıca yeni yatırımcıların zorlu banka transfer sürecine takılmadan kolay alım satım işlemi yapmalarına olanak sağlayacağı da düşünülüyor.

”Apple Pay ve Google Pay’in eklenmesiyle kriptoyu günlük deneyimlerinizin bir parçası haline getiriyoruz “

Kraken platformu yenilikçi ödeme yöntemi ekleme konusunda yalnız değil. Yaklaşık bir ay önce Coinbase borsası, Apple Pay ödeme yöntemini eklediğini duyurmuştu. Daha sonra Apple Pay’in uygulamaya entegre edildiği, kullanıcıların daha kolay kripto alıp satabileceği belirtiliyor.

Online ödeme devlerinden biri olan PayPal, yılın başında ABD’deki kullanıcıları için kripto varlıkları alıp satabileceği, kripto hizmetini müşterilerine sunduğunu açıklamıştı. Kısa bir süre önce bu hizmeti İngiltere’deki müşterileri için de sunacağını açıkladı. Bu hizmetle birlikte kullanıcılar kripto alıp satabilir veya tutabilir açıklaması yapılmıştı.

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Bu Popüler Altcoin, Endonezya Bilişim Bakanlığı ile Ortaklık Kurdu!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Lisk (LSK), yerel Web3 girişimlerini…

27.02.2024 - 16:18

49 Yıllık Analist, Bitcoin’deki (BTC) Zirve Tahminini Değiştirdi!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Peter Brandt, paylaştığı tahminlerle dikkat çekiyor.…

27.02.2024 - 15:38

SON DAKİKA: DWF Labs, Binance’deki Bu Altcoin’e 10 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı!

Kripto para sektörünün en büyük piyasa yapıcılarından bir tanesi olan DWF Labs, son dakikalarda gelen…

27.02.2024 - 14:32

Bitcoin Borsası UPbit Bu 2 Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı, Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan UPbit, bugün itibariyle yeni…

27.02.2024 - 13:33

FTX Ethereum’da (ETH) Satış, Balinalar ise Alım Yapıyor!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum (ETH), bugün itibariyle Bitcoin (BTC) ile birlikte yükseliş yaşıyor.…

27.02.2024 - 12:58

Bitcoin (BTC) 57 Bin Doları Gördü! Yükselişler Devam Edecek mi? Son Durum Ne?

Bugün itibariyle kripto para sektöründe volatil yükselişlerin yaşandığı görülebiliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

27.02.2024 - 12:43