Borsa

Kevin O’Leary: Bu Olmazsa, Bitcoin Borsa İflasları Yeniden Başlayacak!

2022 yılı itibariyle kripto para sektöründe sert bir ayı sezonu yaşandı. Her ne kadar son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) değer kaybediyor olsa da, bu düşüşlerin geçtiğimiz yıldaki hareketler ile benzerliğinin olmadığı gözlenmekte.

Kripto para sektöründe geçtiğimiz yıl birçok kötü olay yaşanmış olsa da, bu olayların en büyüğü tartışmasız bir şekilde FTX iflasıydı. Dünyanın en büyük ilk 3 kripto para borsasından bir tanesi olan FTX, 2022 yılının kasım ayında iflas etti.

FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’in dolandırıcılıkları nedeniyle iflas eden FTX, kripto para sektöründeki kaosunda tekrardan tetiklenmesine sebebiyet vermişti.

Popüler yatırımcı ve Shark Tank sunucusu Kevin O’Leary, son tweet’in de kripto borsaları için tehlikenin halen geçmediğini ve borsa iflaslarının devam edebileceğini şu sözlerle aktardı:

“Bu adamlar üzerindeki düzenlemeler ve denetlemeler artana kadar, bu kripto borsalarının iflas ettiğini görmeye devam edeceğiz.”

Kripto borsa yöneticilerinin üzerindeki denetlemelerin artmaya devam etmesini isteyen O’Leary, denetimlerin artmaması halinde ise kripto borsalarının iflas edeceğini söylüyor.

Her ne kadar son aylarda lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) yükselişleri ile birlikte borsa iflasları unutulmuş olsa da, halen kripto borsalarının tehlikeli olduğunu unutmamak gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28