Bitcoin (BTC)

Kevin O’Leary, Bitcoin ve Kripto Paralara Tekrar Yatırım Yapıyor!

Kanadalı ünlü iş adamı Kevin O’Leary tekrardan Bitcoin ve kripto para sektörüne yatırımlarla gireceğini duyurdu. Daha önceki zamanlarda kripto para yatırımının olduğunu kabul eden Kevin, kripto paraların karşılaştığı davalar sonucu sektörden çıkmıştı. Kevin’in kripto piyasasına girişi, uzun vadede BTC’ye faydalı olacağı

Düzenleyicilerin tekrardan Kevin’a kripto paralar hakkında bilgi vermesi ve olumlu görüş bildirmesi durumunda, tekrardan piyasaya giriş yapacağını söylemiş olan Kevin, bu görüşlerin gelmesiyle birlikte kripto para yatırımı yapmaya başladığını açıkladı.

Kanadalı yatırımcı Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Hedera (HBAR) gibi projelere çok ilgisinin olduğunu ve güvendiğini bildiriyor. Bu projelerin ilerleyen dönemlerde çok daha sert yükselmesi gerektiğine inandığını söyleyen Kevin, portföyünde bu coinlere yatırım yaptığı düşünülüyor.

Kevin O’Leary 2019 yıllarında bir çok yatırımcının piyasaya girdiği dönemde Bitcoin ve kripto para karşıtı olarak biliniyordu. O dönemlerde yaptığı “Bitcoin Çöp” gibi sansasyonel açıklamalarla yatırımcıların tepkisini görüyordu.

Artık Bitcoin ve kripto para karşıtı olmadığını tekrarlayan Kevin, yatırım portföyünün %3’nün Bitcoin’de bulunduğunu CNBC’ye açıkladı.

Yaptığı açıklamalarda hangi kripto paralara yatırım yapacağını bilmediğini söyleyen ünlü iş adamı, bütün kripto paralara yatırım yapmak gerektiğini söylüyor. Hangi kripto paradan daha fazla kazanç sağlayacağını bilmediği için hepsinin değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyor.

“Sadece birine değil hepsine yatırım yapmam gerekiyor. Çünkü kazananın kim olacağını bilmiyorum”

Kevin O’Leary’e göre kripto paralar bir “yazılım geliştirme” platformu olmalı. Bu sebeple Solana, Polygon ve Hedera’nın daha iyi yerlere geleceğini düşündüğü iletiyor.

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42