AltcoinKaiko: Bitcoin, SOL, MATIC ve TRX'de Sorun Var!

Kaiko: Bitcoin, SOL, MATIC ve TRX’de Sorun Var!

Kaiko, kripto piyasası raporları dikkat çekti.

Takip et

Kripto para sektörünün en önemli veri sağlayıcılarından bir tanesi olan Kaiko, paylaştığı raporlar ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Tüm kripto piyasasını analiz eden Kaiko yetkilileri, kripto varlıkların gidişatını yakından takip etmekte.

Kaiko’nun son paylaştığı piyasa raporuna göz attığımızda, likidite açısından ilk 10 kripto para biriminin toplam pazar derinliğinin yılbaşından bugüne %20 düştüğünü öğreniyoruz. Bu süreçten en çok etkilenen varlıklar ise Bitcoin, SOL, MATIC ve TRX oldu.

Kripto para borsaları arasında popüler platform Kraken likiditede iyileşme yaşayan tek borsa olurken, Coinbase ve Binance bu yıl toplam likidite hacminin yaklaşık yüzde 25’lik kısmını kaybetti.

Kaiko raporlarına göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) menkul kıymet olarak tanımladığı Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Cardano (ADA) çok zorlu bir süreç geçiriyor.

Robinhood‘un bu varlıkları delist etmesi sert düşüşler getirirken, gözler Coinbase’e çevrildi. Şimdilik Coinbase bu varlıkları delist etmeyeceğini söylese de, ilerleyen süreçte durumlar değişebilir.

Coinbase’in pazar payı geçen hafta %46’dan %64’e yükseldi. Bu artışın ana odak noktasının Binance US’dan çıkış olduğu görülüyor. Binance US kullanan yatırımcılar, Coinbase’e geçiş yapmaya başladı.

Şimdilik birçok konuda Binance’e göre SEC’e karşı çok daha sert tavırlar alan Coinbase, geri adım atmadan bu süreci yürütebilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Son dakika haber ve analizlerden anında haberdar olmak için Telegram Kanalımızı ve Twitter hesabımızı hemen takip edin!

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz