Bitcoin (BTC)

Kahin Analist: “Bu Seviye Bitcoin’i Mıknatıs Gibi Kendine Çekiyor”!

Birçok kripto para yatırımcısı, Bitcoin‘deki (BTC) ayı sezonunun 15.500 dolar seviyelerinde son bulduğuna inanıyor. FTX‘in iflası nedeniyle her ne kadar BTC sert düşüşler yaşasa da, halen bir yaşam belirtisi vermemiş durumda.

Dip seviyelerde akümüle olan Bitcoin geçtiğimiz günlerde tekrardan yukarı yönlü hareketler sergileyerek değer kazanmaya başlamıştı. Amerikan Merkez Bankasının (FED) 2023 için faiz artış planını açıklaması ise BTC’de yeni bir düşüş serüveninin başlamasına neden oldu.

2022 yılında yaşanan hareketleri detaylıca incelediğimizde Crypto Capo isimli analistin fazlasıyla başarılı olduğu görülebiliyor.

Son dönemlerde yine Bitcoin’de yeni bir çöküşün yaşanmasını bekleyen Capo, BTC’nin 12 bin dolar seviyesinde ayı sezonunu bitireceğine inanmakta.

Popüler analiste göre Bitcoin yukarı yönlü hamleler sergilemek istese de, 12 bin dolar seviyesinde bulunan mıknatıs BTC’yi aşağı çekiyor.

“Her sıçrama daha küçük kalıyor. bitcoin Düşük dipler ve düşük zirveler oluşturuyor. btc’de artık yeniden Destekler dirençlere dönüşüyor.”

“bitcoin’de 12 bin dolar bir mıknatıs gibidir.”

Lider kripto para biriminin önümüzdeki günlerde şuan bulunduğu seviyelerden kabaca 5 bin dolara yakın düşüş yaşamasını bekleyen Capo, altcoin’lerde ise yüzde 50’lik bir çöküşün yaşanacağını tahmin etmekte.

Her ne kadar Crypto Capo uzun bir süredir 12 bin doları işaret ediyor olsa da, BTC’nin direniş gösterdiğini unutmamak gerek.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00