Bitcoin (BTC)

JPMorgan CEO’su Dimon: ABD Hükümeti, Bitcoin ve Altcoin Piyasasını Kapatmalı!

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından bir tanesi olan JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto para karşıtı açıklamalarıyla tanınıyor. Bugüne kadar birçok kez bir Bitcoin düşmanı gibi davranan Dimon, son açıklamasında kripto karşıtı olduğunu kabul etti.

JPMorgan Chase CEO’su Jamie Dimon bugün milletvekillerinden oluşan bir panelde, eğer ABD Hükümetinde bir yetkili olsaydı kripto piyasasını kapatacağını söyledi.

Dimon’a, Senato Bankacılık Komitesi duruşmasında kripto sektörünün niye kötü amaçlı aktörler için bir yol olduğunu düşündüğü sorulduğunda, “Kripto paralara, Bitcoin’e ve benzeri her şeye her zaman derinden karşı oldum” dedi ve şu sözleri ekledi:

“Hükümetin yerinde olsaydım onu ​​kapatırdım. kötü niyetli aktörlerk kripto paraları kullanarak hükümet kontrollerini atlatabilir.”

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon uzun yıllardır insanların lider kripto para birimi Bitcoin’den (BTC) uzak durması gerektiğini söylemişti. Ayrıca Dimon, stabilcoinlerin de uygun şekilde düzenlenmesi gerektiğine inanıyor.

Senatör Warren ayrıca dev banka yöneticilerini de kripto platformlarının bankaların izlediği kara para aklamayı önleme kurallarının aynısını uygulaması konusunda hemfikir olup olmadıklarını sordu.

Wells Fargo & Company CEO’su Charles Scharf, Bank of America CEO’su Brian Moynihan ve Goldman Sachs CEO’su David Solomon’da, bu soruya “kesinlikle” cevabını verdi.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle ABD enflasyon verilerinin beklentilerin…

14.02.2024 - 00:52

CryptoQuant: Kurumsal Yatırımcılar Akın Akın Bitcoin (BTC) Topluyor!

Son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) volatil artışlar yaşıyor. Her ne kadar BTC…

13.02.2024 - 23:42

Bitcoin Ayısı Capo, Portföyünde Bu 4 Altcoin’i Tutuyor!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Crypto Capo, bugün itibariyle yaşanan sert…

13.02.2024 - 22:33

Rusya Merkez Bankası, Bitcoin (BTC) ve Altcoin’leri Hedef Aldı!

Rusya Merkez Bankası, bugün itibariyle 2023 yılında finansal piyasada kripto para birimleri kullanılarak yapılan dolandırıcılık…

13.02.2024 - 21:36

Dev Kripto Balinaları Bitcoin’in Düştüğü Gün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor!

Bugün itibariyle kripto para sektöründe keskin geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi…

13.02.2024 - 20:16

Bitcoin’de (BTC) Düşüşler Nereye Kadar Devam Edecek? İşte Son Durum..

Bugün itibariyle geçtiğimiz günlerin aksine kripto varlıkların kademe kademe düşüş yaşadığı görülüyor. Lider kripto para…

13.02.2024 - 19:23