Haberler

JPMorgan Analisti: “Ethereum’un (ETH), 1.500 Dolar Olmalı”

Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.665 dolara ulaştıı. Şimdi ise 24 saatlikte %2 düşüş yaşayarak 4.500 dolar civarında işlem görüyor. Ethereum piyasa değeri ile en büyük ikinci kripto para birimi konumunda.

Ancak, ETH son zamanlarda büyük projeler yapmış olsa da fiyatının bu kadar yüksek olmaması gerektiğini savunan analistler de var. JPMorgan analistleri, Ethereum’un fiyatının çok pahalı olduğunu düşünüyor. Kripto varlığın hak ettiği fiyatın mevcut fiyatından oldukça aşağıda olması gerektiğine inanıyorlar.

Ethereum, kripto para piyasasının en başarılı projeleri arasında yer almakta. Bunun nedeni merkezi olmayan finans (DeFi) ve NFT’ler gibi kullanım alanının sürekli olarak büyümesinden kaynaklanıyor.

Ethereum, DeFi ve özellikle son zamanlarda NFT alanında yatırımcıların en çok tercih ettiği ekosistem olmayı başardı. Bunun da Ethereum’un aylarca ralli yapmasına olanak sağladığı söylenebilir. JPMorgan analistleri, kullanım olanakları bakımından en popüler altcoin blok zinciri konumunda olmasına rağmen, ETH değerinin oldukça pahalı olduğunu öne sürüyorlar.

Ethereum (ETH) 1.500 dolar olmalı

JPMorgan kripto para birimlerine odaklanan ilk raporunu yayınladı. Bu rapor, firmanın kripto para ve dijital varlıklar hakkındaki tutumunu ortaya koyuyor. Rapor, şirkete pazardaki yatırımların nasıl  göründükleri hakkında bir fikir veriyor. Raporun ilk başında analist Nikolaos Panigirzoglou, kripto varlıklar hakkında uzmanlığını konuşturuyor.

Nikolaos, ilk olarak dikkatini Ethereum’a verdiği görülüyor. Piyasa değerine göre en büyük ikinci para birimi olan Ethereum’a, analist pek de iç açıcı olmayan sözler sarf ediyor. Analiste göre ETH piyasaya sağladığı faydaya rağmen aşırı değerlendi. Bu durum, ETH”nin Bitcoin’den daha fazla uygulamaya sahip olduğunu kanıtladığı için kripto piyasası için sürpriz olduğu söylenebilir.

Nikolaos, Ethereum’un değerinin aslında mevcut değerinden çok daha düşük bir seviyede olması gerektiğini düşünüyor. Analiste göre, ETH fiyatı %67 daha düşerek 1.500 dolar seviyesinde olması gerektiğine inanıyor. Analist, Ethereum’un bu kadar değerli olmasının sebebi olarak, faaliyet gösterdiği (DeFi, NFT..) alanlarında rekabetin çok şiddetli olmasına bağlıyor.

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in (BTC) 55 Bin Dolara Yaklaştığı Gün Sert Yükselen Altcoin’ler!

Kripto para sektöründe yine tarihi günlerden bir tanesi yaşanıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

27.02.2024 - 00:34

Bitcoin Yatırımcıları Dikkat: FED Faiz İndirimlerini Erteleyebilir! İşte Olası Tarih..

Kripto para sektöründe ve geleneksel finans piyasalarında uzun bir süredir ABD Merkez Bankasının (FED) faiz…

27.02.2024 - 00:04

Bitcoin’de (BTC) Yükselişler Kaç Dolara Kadar Devam Edecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle bullish hareketler devam etmekte. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

26.02.2024 - 22:55

Kripto Balinaları Bitcoin Topluyor, BTC Yükseliyor! İşte Son Veriler..

Bugün itibariyle kripto para sektöründeki boğa trendinin devam ettiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in…

26.02.2024 - 21:48

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Yol Haritasına Ekledi!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, aldığı kararlar ile kripto varlıkların…

26.02.2024 - 20:28

Bitcoin (BTC) Son Dakikalarda 54 Bin Dolara Yaklaştı! Neler Oluyor?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yeni haftaya iyi başlamış gibi gözüküyor. Her ne kadar…

26.02.2024 - 19:20