Altcoin

Jim Cramer, Ethereum’dan Eski Bu Altcoin’i Tutanlara “Aptal” Diyor!

Bugün erken saatlerde, CNBC sunucusu Jim Cramer kripto para birimleri hakkında konuştu. Bir süredir kripto karşıtı yorumları ile gündeme gelmeye devam eden Cramer, yine kritik bir söylemde bulunarak yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin (DOGE) gibi kripto para birimlerinin sıfırlanabileceğinin altını çizen Cramer, bugün özelinde ise veteran altcoin Litecoin‘i (LTC) hedef almış durumda.

Kripto para sektörünün en önemli ürünlerinden bir tanesi olan LTC’ye yatırım yapanları “aptal” olarak tanımlayan ünlü CNBC sunucusu, yine sektörün gündeminde yer edinmiş durumda.

CNBC sunucusu Jim Cramer bugün itibariyle konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“Bence bazı çeşitli madeni paralara sahip olan herkes aptal. mesela Litecoin. Bence ltc sahipleri birer aptal. Aptal olmak için üniversiteye gitmedim. Bilgi ve birikime sahip olan bu insanlar, bunları satın almasın.”

“Bence hükümetin büyük bir araştırma yapması gerekiyor. İnsanların aptal kripto para yaratmasını durdurmak zorundalar. Bunlar en kötü Nasdaq hisselerinden bile çok daha kötü”

İlerleyen süreçte hükümet yetkililerinin kripto para sektörünü detaylıca araştırması gerektiğinin altını çizen Cramer, bazı kripto varlıkların en kötü Nasdaq hisselerinden bile çok daha kötü olduğunu vurguluyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40