Bitcoin (BTC)

İşte Bu Hafta Bitcoin’den (BTC) Ayrışıp Yükselen 17 Altcoin!

Kripto para sektöründe bir hafta daha son buluyor. Ayı sezonundan bir hafta daha eksilmesi yatırımcıları memnun ederken, volatilite düşükleri canları sıkmakta. Bu hafta özelinde lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) çok ufak bir aralıkta akümüle olması, sektörde sert hareketlerin yaşanmasını engelledi.

Bitcoin’in küçük bir aralığa sıkışmasının yanı sıra lider altcoin Ethereum‘un (ETH) sadece 60 dolarlık bir bölgede git gel yapması, birçok yatırımcının sektörden soğumasına sebebiyet vermiş durumda.

Önümüzdeki hafta itibariyle ise sert hareketlerin salı günü başlaması beklenmekte. Pazartesi günü noel nedeniyle kapalı olacak olan ABD borsaları salı günü açılacak.

Bu hafta yaşananlara baktığımızda ise başarılı veri sağlayıcısı CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, ilk 500 kripto birimi içerisindeki en büyük yükselişi Sologenic (SOLO) isimli altcoin gerçekleştirdi.

Sologenic (SOLO) isimli altcoin’in Bitcoin’in yatay gittiği bir haftada yüzde 40’dan fazla yükseliş yaşaması, yatırımcıların dikkatini çekti.

Aşağıda yer alan altcoin’ler ise bu hafta itibariyle yüzde 20’den fazla değer kazandı:

“kuncı, axl, renbtc, ctc”

Yukarıdaki listede yer alan 17 altcoin’in bu hafta itibariyle ilk 500 kripto varlık içerisin en fazla yükselen ürünler olduğu görülebilmekte. Bu listede dahi yüzde 12 oranında değer kazanan altcoin’lerin olması, bu haftanın ne kadar yatay gittiğini kanıtlamakta.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30