Bitcoin (BTC)

İsrail’in Son Bitcoin (BTC) Adımı, Yükseliş Getirebilir mi?

Kripto para sektörü her geçen gün benimsenme oranını artırmaya devam ediyor. Her ne kadar piyasa beklentilerin aksine yatay hareketler sergiliyor olsa da, devletlerin de artık yavaş yavaş kripto para birimlerini kabul etmeye başladıkları görülmekte.

İsrail’in tek halka açık ticaret platformu olan Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), bugün yayınlanan bir belgeye göre, blok zinciri tabanlı bir dijital varlık ticaret platformu kurmak istiyor.

Kripto para ticaret platformunun oluşturulması, TASE’nin önümüzdeki beş yıl için yol haritasına eklediği dört büyük hedeften sadece bir tanesi olduğu gözlenmekte.

Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası, “yenilikçi teknolojilerin uygulanmasını teşvik etmek” istiyor ve mevcut piyasa altyapısını iyileştirmek için kritik adımlar atmaya başlıyor.

TASE CEO’su Itai Ben-Zeev ilerleyen süreç için şu sözleri aktardı:

“İsrail Menkul Kıymetler Borsası, önümüzdeki beş yılda kripto para sektörünü dünya sermaye piyasalarının geçmekte olduğu teknolojik devrime entegrasyonu için kritik bir fırsat penceresi görüyor.”

Bitcoin ve kripto para sektörünü “teknolojik devrim” olarak tanımlayan Itai Ben-Zeev, İsrail‘in de bu sektörde var olacağını vurgulamakta.

İsrail’in büyük bir ekonomik güç haline gelmeye başladığını unutmamak gerek. Bu tarz ülkelerin kripto para birimlerini desteklemesi, ilerleyen süreçte Bitcoin’in çok daha farklı seviyelere ulaşmasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09