Haberler

Harika Ödüller için Bitcoin Borsası CoinEx’in Pizza Ayına Katılın!

18 Mayıs 2010’da Florida’dan Laszlo Hanyecz adlı bir programcı, Bitcointalk.org forumunda, tercihen iki büyük olmak üzere 10.000 Bitcoin ile pizza almayı planladığını duyurdu. 22 Mayıs’ta Laszlo, Jercos adında bir adamla anlaşma yaptığını ve 10.000 Bitcoin ile iki Papa John’s pizza kuponu satın aldığını söyleyerek işlemi gösterdi. 10.000 Bitcoin elde eden Jercos, onları gelecek yıl 400 dolara sattığını ve bunun on kat yatırım getirisi olduğunu söyledi.

Bitcoin ile pizza satın alınması, Bitcoin’in ilk gerçek dünya etkileşimini işaret ediyor ve bir takas aracı olarak potansiyelini gösterdi. Kripto endüstrisi, bu özel anı anmak için 22 Mayıs’ı Pizza Günü olarak belirledi ve bu yıl 22 Mayıs’ta 13. Pizza Günü’nü kutladı. Bu eşsiz festivali kutlamak ve hem yeni hem de mevcut kullanıcıların desteklerinin karşılığını vermek için CoinEx, tüm ayı kapsayan “2023 CoinEx Pizza Ayı” etkinliklerini duyurdu. Bir dizi çevrimiçi ödül etkinliği ve harika ödüllerle borsa, bu Mayıs ayında tüm kullanıcılarla heyecan verici bir ay geçirmeyi planlıyor.

CETer Challenge

Katılımcılar CoinEx’in resmî tweetine yorum yapıp CET hikayelerini paylaşarak CETer olabilir ve sürpriz ödüller kazanabilir! (veya 200 CET değerinde itemler paylaşın, CET ile ilgi bir hikaye yazın veya CoinEx web sitesindeki “Acemi Alanı” ile tamamladığınız işlemin ekran görüntüsünü yorumlarda paylaşın)

Kurallar

  • CoinEx Twitter hesabını (@coinex_turkiye) takip edin.
  • 200 CET değerinde itemler paylaşın, CET ile ilgi bir hikaye yazın veya CoinEx web sitesindeki “Acemi Alanı” ile tamamladığınız işlemin ekran görüntüsünü yorumlarda paylaşın.
  • Yorumlarınızda #CoinExpizzamonth ve #CETerChallenge hashtaglerini eklemeyi unutmayın.
  • CoinEx hesabı açın. https://www.coinex.com/s/4SD3

Tarih: 10-25 Mayıs 2023

Web3 Uygulamalarını Paylaşın, Harika Ödüller Kazanın

Etkinlik süresince, kullanıcılar CoinEx resmî Twitter hesabıyla etkileşime geçebilir ve #What Web3 Blockchain Applications Do You Know? hashtagine yorum yaparak harika CoinEx ürünleri kazanın!

Kurallar

  • CoinEx Twitter hesabını (@coinex_turkiye) takip edin.
  • Cevabınızı yorumlara yazın ve sürpriz hediye paketleri kazanın.
  • Sosyal medya hesaplarınızda etkinliği paylaşın ve ek CET ödülleri kazanın.

Tarih: 26 Mayıs 2023

“Web3 Uygulamalarını Paylaşın, Harika Ödüller Kazanın” etkinliği 26 Mayıs 2023’te başlayacak. Etkinlik sırasında kullanıcılar, birkaç basit adımla harika ürünler kazanmak için Twitter’da CoinEx ile etkileşim kurabilir. Bunun dışında CoinEx Pizza Ayı, daha birçok etkinlik ve heyecan verici kullanıcı avantajları içeriyor. Tüm sürprizlerin kilidini açmak için CoinEx’in resmi Twitter hesabını takip edin!

CoinEx, 2017’deki başlangıcından bu yana kullanıcılara daha kolay, daha güvenli ve daha güvenilir kripto alım satım hizmetleri sunmak için çabalıyor. Pizza Günü gibi, CoinEx de daha küresel kullanıcılar için gerçek dünya ile kripto alanı arasında köprü kurmayı amaçlıyor. Kripto dünyasına açılan kapı olarak borsa, daha fazla insanın kolay, rahat ve güvenli kripto işlem ürün ve hizmetlerinden yararlanmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Aynı zamanda CoinEx, kullanıcılarını ödüllendirmekten asla vaz geçmedi. Daha fazla kullanıcı avantajının kilidini açmak istiyorsanız CoinEx Pizza Ayı’nı kaçırmayın!

En Son Yazılar

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09