Altcoin

Grayscale Açıkladı: Bu 25 Altcoinin Başına Talih Kuşu Konabilir!

Dünyanın en büyük kripto para varlık yöneticisi olan Grayscale, yakında listeleyebileceği altcoinlerin arasına 25 tane yeni kripto para birimi dahil etti. Grayscale’in direkt olarak ABD’nin ve dünyanın en büyük kurumsal yatırımcılarına aracılık etmesi ise söz konusu 25 altcoin için tam bir müjde anlamına geliyor.

Grayscale’in Listeleyebileceği  Altcoinler Belli Oldu

Grayscale’in söz konusu listeye yeni eklediği kripto para birimleri arasında VeChain, IOTA, Monero ve Axie Infinity yer almakta.

Listelenmesi olası olarak görülen diğer altcoinler ise Algorand (ALGO), Arweave (AR), Bancor (BNT), BitTorrent (BTT), BORA (BORA), Convex (CVX), Cosmos (ATOM), Decred (DCR), Elrond (EGLD), Enjin (ENJ), Fantom (FTM), Gala (GALA), Gelato (GEL), Helium (HNT), Holo (HOT), Oasis Network (ROSE), Secret (SCRT), Spell (SPELL), Stacks (STX), The Sandbox (SAND), Universal Market Access (UMA), ve Yield Guild Games (YGG) olduğu açıklandı. Amp’in (AMP) de Grayscale DeFi fonuna eklenebileceğini vurguladı.

 

Grayscale’in şu an 15 kripto para birimini listelediği görülüyor ve şirketin yönetimi altında 55 milyar dolarlık bir fon bulunuyor. Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum fonları ise 31,2 milyar dolarlık toplam miktar ile bütün fonun ağırlığını omuzlamış durumda.

Söz konusu yeni kripto para birimlerinin eklenip eklenmeyeceklerinin garantisi olmasa da Grayscale genellikle bu listeye dahil ettiği altcoinlerin %30’una yakınını listeliyor. Özellikle bunların arasında Coinbase gibi borsalarda listelenmiş olanlar, büyük şansa sahip.

En Son Yazılar

Bitcoin ve ETH’nin Yükselişe Geçtiği Gün, Altcoin’ler Nasıl Bir Performans Gösterdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

07.02.2024 - 00:54

SON DAKİKA: MicroStrategy Kazanç Raporları Açıklandı! Bitcoin (BTC) Satışı Var mı?

Geçtiğimiz dakikalarda Bitcoin'in en büyük destekçilerinden olan MicroStrategy'nin 2023 yılı 4. çeyrek kazanç raporları açıklandı.…

07.02.2024 - 00:07

ABD’de Bir Bankanın Daha Hisseleri Çöküyor! Bitcoin’e (BTC) Etkisi Olur mu?

Geçtiğimiz yıl itibariyle ABD Merkez Bankasının piyasaları fazlaca sıkılaştırması sonucunda ABD'de bir bankacılık krizi patlak…

06.02.2024 - 23:48

Elon Musk Tweet Attı, Bu Altcoin Bir Anda 10 Katlık Yükseliş Yaşadı!

Dünyanın en zengin iş insanlarından bir tanesi olan Elon Musk, kripto para yatırımcıları tarafından yakından…

06.02.2024 - 23:07

FED Yetkilisi Kashkari, Bitcoin’i (BTC) Kötüledi! İşte Tüm Açıklamaları..

Son saatlerde Minneapolis FED Başkanı Neel Kashkari'nin yorumları kripto para sektörünün gündemine geldi. Minnesota'da düzenlenen…

06.02.2024 - 22:25

SON DAKİKA: SEC, Invesco Spot Ethereum ETF Kararını Erteledi!

Son dakikalarda gelen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco & Galaxy…

06.02.2024 - 21:33