Haberler

Google’dan Bitcoin ve Kripto Sektörüne Önemli Destek!

Mart 2018’de kripto paralar için getirdiği reklam yasağını Ağustos 2021 itibariyle kaldıran Google şirketi, şimdi de kripto paraları destekleyen bir adım attı.

Kullanıcılarının dijital varlıklar üzerinde işlem yapmasına olanak tanıyan dijital varlık pazarı Bakkt ile ortaklığa varan Google, artan tüketici talebini ve tercihlerini karşılamak amacıyla Bakkt üzerinde Google Pay’i aktif hale getirdi. Bu sayede Bakkt üzerinden işlem yapan tüketicilerin kripto varlıklarını Google Pay olan her yerde kolayca kullanabilmeleri sağlandı. Ayrıca bu durumun kripto paraların daha geniş kitlelere yayılmasını ve kullanım alanının büyümesini sağlaması bekleniyor.

Google Cloud Detayı!

Google ile olan ortaklığını resmi twitter hesabı üzerinden duyuran Bakkt’ın yaptığı paylaşımda Google Cloud detayı dikkat çekiyor.

Google Cloud Kuzey Amerika Başkanı Kirsten Kliphouse:

Google Cloud, dijital ticareti hızlandırmada ön saflarda yer aldı ve birçok perakendeciye ve yatırımcıya güç sağladı. Bakkt’ın teknolojilerimizle desteklenen yenilikçi çözümlerinin kullanılabilirliğini hızlandırmasına ve ölçeklendirmesine yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz.

Gelen bu açıklamayla Google Cloud’un analitik özelliklerinden yararlanacak olan Bakkt’ın yapay zeka ve makine öğrenmesi tarafında kendini geliştirmeye çalışacağı öngörülüyor.

Bu sırada 2,3 trilyon dolarlık piyasa değerine sahip olan kripto para piyasası, lider Bitcoin’in (BTC) öncülüğünde yükselmeye devam ediyor. Önümüzdeki aylarda daha büyük artışları beklenen BTC’nin bu tarz ortaklıklarla piyasayı daha da ileri götürmesi beklenirken yayın saati itibariyle 54.150 dolar üzerinden alıcı buluyor.

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23

CANLI: FED Yöneticisi Faiz Oranları Hakkında Konuşuyor! Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve altcoin'ler ABD'deki üretici enflasyonu sonrasında bazı…

16.02.2024 - 21:15

Büyük Yatırımcılar Bu Seviyelerden Bitcoin (BTC) Satın Alıyor mu?

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 2023 yılının başlamasıyla birlikte yepyeni bir başlangıç yaptı. 16…

16.02.2024 - 20:07

Bitcoin, ETH ve Altcoin’ler Düşüş Yaşıyor! Ralli Sona mı Erdi?

Son saatlerde kripto varlıkların fiyat hareketlerini incelediğimizde, satıcıların baskın olduğu net bir şekilde görülmekte. Lider…

16.02.2024 - 19:04

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51