Bitcoin (BTC)

Gareth Soloway: Bitcoin (BTC) Yıl Sonuna Kadar Bu Seviyeyi Görecek!

2023 yılı itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) dip seviyeden yüzde 80’den fazla yükseliş yaşamayı başararak, yatırımcılarını heyecanlandırdı. Düşüş bekleyenlerin aksine Bitcoin’de yükselişler halen son gaz devam ediyor.

Bugün itibariyle ise InTheMoneyStocks.com’un Baş Pazar Stratejisti Gareth Soloway, Kitco News ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röportajında borsalara, bankacılık krizine ve BTC’ye değinen Soloway, yatırımcıların dikkatini çekti.

Popüler analist Bitcoin’in (BTC) 2023 yılının sonuna kadar 12 bin – 13 bin dolar aralığına gerileyeceğini tahmin ediyor. Soloway son röportajında konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“son zamanlarda yaşananlar temel bir finansal kriz. Bunun ne kadar kötüye gideceğini bilmiyoruz. bu potansiyel olarak bir Lehman faciası gibi olabilir.”

“Yıl sonuna kadar bitcoin’de en az 12 bin – 13 bin dolar seviyelerini göreceğimizi düşünüyorum. Bunun temel nedenleri, özellikle belirsizlikle birlikte, düzenlemelerin halen yürürlüğe girmemesididir.”

“Nihayetinde, düzenlemelerin hâlâ büyük parayı dışarıda tuttuğu ve insanların hâlâ mutlak korkuya maruz kaldığı bir noktada olduğunu hatırlamamız gerekiyor.

“Bitcoin’e tarihsel olarak bakarsanız, borsa düştüğünde düştü. S&P 500 düşündüğüm kadar çok düşerse, Bitcoin’de (btc) bu satıştan etkilenecek.”

Bitcoin’de birçok analistin aksine çöküş geleceğini iddia eden Soloway, kripto para yatırımcılarının 2023 yılında kar ettikleri takdirde yatırımlarını bozmalarını öneriyor.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, kısa bir…

14.02.2024 - 20:07