Bitcoin (BTC)

Filipinlerden Bitcoin’e (BTC) Güzel Haber!

Kripto para birimleri her geçen gün benimsenme oranını artırmaya devam ediyor. 2022 yılı Bitcoin için kötü geçiyor olsa da, benimsenme ve kullanım oranının artış göstermesi, ilerleyen yıllar için büyük bir boğa sinyali vermekte.

El Salvador’un başlattığı Bitcoin akımına birçok ülkenin kademe kademe dahil olması dikkat çekmekte. Ülkelerin yanı sıra devasa fon yöneticileri ve bankalarda artık kripto para ticaretine olanak sağlamakta.

Bugün itibariyle ise Bitcoin‘e müjde Filipinlerden geldi. Filipinlerin en büyük bankalarından bir tanesi olan Unionbank, artık dijital varlık cüzdanı oluşturmadan kripto para birimlerinin ticaretinin yapılmasını sağlayan bir mobil uygulamanın yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu.

“Blockchain uygulamasının bankacılığın geleceğini belirleyeceğini anlıyoruz.”

“Dijital varlıkların satın alınması ve takası, birçok müşterinin, özellikle de genç neslin aradığı en çok talep gören bankacılık hizmetlerinden biri haline geliyor.”

Genç yatırımcıların kripto para ticaretine yöneldiğini aktaran Unionbank, blok zinciri teknolojisinin ise bankacılık sektörünün geleceğini belirleyeceğini vurguluyor.

UnionBank Dijital Varlık Piyasası Başkanı Cathy Casas ise konu ile ilgili şu sözleri aktardı:

“Kullanıcılarımız artık üçüncü parti cüzdan uygulamalarına ihtiyaç duymadan, doğrudan bankacılık uygulamasından Bitcoin gibi kripto para birimleri alıp satabilecek”

Müşterileri için devrimsel bir adım atan Unionbank, bu hamleleri sayesinde kripto para ticaretine her kesimden vatandaşın kolayca erişmesini sağlamayı amaçlamakta.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumları Göster

  • İyi haber var düşüş var. Biri satmak zorundaymış gibi belli bir vakit gelince robot gibi satıyor. Görev sanki! Planlanmış! Organize! Haberlere, gerçeklere, dünyaya, hayata, yaşamın akışına ve gidişata bakılmaz; olası ve kuvvetle muhtemel gerçekleşecek yakın gelecek görmezden gelinir; iki çizgi çekilir, yok direnç aşamaz, yok destek kıramaz; piyasa yönlendiricileri de bu grafikleri doğrulayan alım ve satış yaparlar, bu böyle gelip gider. Bu sanal kapitalist palyaçoluğuna lanet ediyorum! Bir gün Bitcoin halkın olacak. Çıkış amacı bu zaten. O gün sizin sonunuzdur. Allah bana o günü göstersin ya Rabbim.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Bybit, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Bybit, bugün itibariyle yeni bir duyuru paylaştı. Sektörün en eski platformlarından…

16.02.2024 - 17:51

SICAK GELİŞME: ABD’de Üretici Enflasyonu Verisi Açıklandı! Bitcoin İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) geçtiğimiz dakikalarda yeni bir veri…

16.02.2024 - 16:35

Ethereum Dencun Yükseltmesi Gelecek Kripto Benimseme Dalgasını Nasıl Hızlandırıyor?

Ethereum'un merakla beklenen Dencun Yükseltmesi, ağın en önemli kısıtlamalarından bazılarına çözüm getirecek. Dencun, işlem hacmini…

16.02.2024 - 15:57

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00