Haberler

EverGrow Coin Piyasaya Damga Vuracak: Shiba Inu (SHIB) Kadar Etkili Olabilir!

Bir aydan biraz daha uzun bir süre önce kripto para piyasasına giren bir proje olan EverGrow, ortalığı toz dumana katarak ilerleyişini sürdürüyor. Zamanla daha az arza sahip olma üzerine oluşturulmuş ve deflasyonist bir proje yapısına sahip olan EverGrow Coin, hype ve büyük paralar harcanan reklamlar olmadan piyasaya sürüldüğü belirtilmekte. Buna rağmen doğal haliyle müdahale edilmeden kısa süre içerisinde rekor seviyelere yükseldiği görülüyor.

Kripto uzmanlarından, geliştiricilerden, pazarlama uzmanlarından ve finans uzmanlarından oluşan çok tecrübeli bir ekip, tüm işlemlerin %8’ini BUSD olarak geri ödeyen devrim niteliğinde sözleşmeyi bir araya getirerek bu projeyi oluşturmayı başardıkları görülmekte.

Bu kripto para birimi, ABD dolarına endeksli bir stabil coin olarak ortaya çıkıyor. Proje son bir kaç gün içerisinde 50.000 yatırımcı çekerek 700 milyon piyasa değerini aşmış görünüyor. Lansman sırasında kripto varlığın sahiplerine dağıtılan 10 milyon dolarlık ödüle hızla yaklaşıyor. EverGrow Coin CEO’su şunları söyledi:

”Saf temiz olarak lanse edilen ve göz alıcı reklamlar ile piyasaya çıkan çok fazla dolandırıcı proje gördük. Biz EverGrow Coinde, çok farklı bir yaklaşım izledik.

Sektörde bir ilk olan ödül sistemimizin yanı sıra yol haritamız yatırımcılar için gerçek temel değerler üzerine inşa edilmiş, gerçek dünya ile iç içe bir projeyle sektöre girdik.”

EverGrow Coin’in, Safemoon’nun beşte biri civarında ve Dogecoin ve Shiba Inu’den (SHIB) 50 kat daha küçük bir piyasa değerine sahip olduğu biliniyor. Bununla beraber bir çok uzman ve analist EverGrow Coin’i 2021 yılı için değerli bir yatırım olarak tanımlıyor ve yeni Shiba Inu olabileceğini söylüyor.EverGrow Coin Piyasaya Damga Vuracak: Shiba Inu (SHIB) Kadar Etkili Olabilir!

En Son Yazılar

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14