Altcoin

Ethereum’un Çöküşü, En Çok Bu Altcoin’leri Etkiledi!

Lider altcoin olan Ethereum bugün çok sert bir düşüş yaşadı. Uzun bir süredir bu denli değer kaybetmeyen ETH, altcoinlerin perişan olmasına neden olmuş durumda.

Gün içerisinde %10’a yakın bir düşüş yaşayan Ethereum, bazı major kripto paraların %15’e yakın değer kaybetmesine neden oldu.

Son dönemlerde üzerinde yoğun bir satıcı baskısı bulunan Avalanche, bugün itibariyle en fazla düşüş yaşayan kripto paraların başında yer alıyor.

AVAX‘ın ardından sonra ise listede bir diğer major kripto para olan Solana yer almakta. Hadi gelin birlikte Ethereum rakibi olarak nitelendirilen bu 2 altcoinin kritik seviyelerine birlikte göz atalım:

AVAX, İçin Boğa Paterni Oluştu!

LUNA faciası sonrası yoğun bir satıcı baskısı ile karşılaşan AVAX, an itibariyle 20.20 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Bir bullish patern olan boğa kaması formasyonu oluşturduğunu gördüğümüz Avalanche, ilerleyen günlerde bu formasyonun üst trend bölgesi olan 23 doları kırmasıyla birlikte yükselişe başlayabilir.

Yaşanabilecek olan olası yükselişlerde 36 dolar seviyelerine kadar değer kazanmasını beklediğimiz AVAX, yatırımcılarının zararlarını bir nebze de olsa telafi edebilir.

Solana’da Yükselişe Hazırlanıyor Olabilir!

Bugün itibariyle en sert düşüşlerden bir tanesi yaşayan Solana, haberimizin yazıldığı esnada 34 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

AVAX ile çok benzer bir grafiğe sahip olan SOL, ilerleyen saatlerde boğa kamasını yukarı yönlü kırdığı takdirde kademeli bir şekilde 60 dolar seviyelerine ulaşabilir gibi gözüküyor.

Yaşanabilecek olan olası kırılımda işleme girecek olan okurlarımız, alta stop koyarak hedef seviyesini takip edebilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Faiz Kararı ve Powell Açıklamaları, Bitcoin (BTC) ile Altcoin’leri Nasıl Etkiledi?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle kritik saatler yaşanıyor. Son saatlerde ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz…

31.01.2024 - 23:04

CANLI: FED Başkanı Powell’ın Konuşması Başladı! İşte İlk Sözleri..

Kripto para sektöründe bu akşam itibariyle kritik dakikalar yaşanıyor. ABD Merkez Bankasının (FED) faiz raporu,…

31.01.2024 - 22:32

Bitcoin’de Gözler FED Başkanı Powell’ın Konuşmasına Çevrildi! Buradan Canlı İzle..

Geçtiğimiz dakikalarda ABD Merkez Bankası (FED) 2024 yılının ilk faiz kararını açıkladı. Finans piyasalarındaki beklentiler…

31.01.2024 - 22:16

SON DAKİKA: FED Faiz Kararı Açıklandı! Sürpriz Var mı? Bitcoin (BTC) Etkilenecek mi?

Bugün itibariyle finans piyasalarının ve kripto para sektörünün ana gündem maddesinde, ABD Merkez Bankasının (FED)…

31.01.2024 - 22:00

Binance Bu Altcoin’i Vadeli ve Marjinde de Listeleyeceğini Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance bu sabah itibariyle Jupiter (JUP) isimli altcoin'i listeleyeceğini duyurmuştu. Geçtiğimiz…

31.01.2024 - 21:14

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11