Ethereum (ETH)

Ethereum’da Haftalık Kapanış Öncesi Bu Seviyeye Dikkat!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH), bu hafta itibariyle lider kripto para birimi Bitcoin ile birlikte kayda değer bir yükseliş yaşamayı başardı. Son 7 gün özelinde yüzde 15 oranında değer kazanan ETH, altcoin’lerin de hareketlenmesini sağladı.

Ethereum’da mart ayı itibariyle bir Şangay güncelleştirmesi gerçekleştirilecek. Bu güncelleştirme Merge birleşme döneminde olduğu gibi ETH’de yine sert yükselişler getirebilir gibi gözüküyor.

Haberimizin yazıldığı esnada 1.700 dolar seviyelerinden işlem gören Ethereum, bu hafta yaşadığı yükselişler ile birlikte kritik direnç seviyesi olan 1.675 doları aşmayı başardı.

Bu gece itibariyle TSİ 03.00’da Ethereum’da haftalık kapanış gerçekleşecek. ETH’nin bu haftalık kapanışı 1.675 doların üzerinde gerçekleştirmesi ise önümüzdeki haftalarda yükselişlerin hızlanmasını sağlayacaktır.

Her ne kadar şuan itibariyle kripto para sektöründe beklenen altcoin rallisi başlayamasa da, ETH’nin 1.675 doların üzerinde kalması düşük piyasa değerine sahip altcoin’lerin de değerine değer katmasını sağlayabilir.

1.675 doların altına sarkmadığı sürece 2 bin dolar direncini hedefleyecek olan ETH, bu seviyenin altında bir haftalık kapanış yapması durumunda ise önümüzdeki hafta 1.500 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Lider kripto para birimi Bitcoin’in 25 bin dolar direncini aşamaması, ETH’nin de yükselişlerini engelliyor. Bitcoin’in tekrardan yukarı yönlü bir patlama yapması, sektördeki alım iştahını yeniden artırabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16

Binance’deki Bu Altcoin’in Kurucusu, Kendi Ürününün de Satış Yapıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Curve…

17.02.2024 - 18:42