Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Shapella Yükseltmesi Gerçekleştirildi!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum‘da (ETH) bugün kritik bir adım atıldı. Hazırlık aşamasındaki Shanghai hard fork‘unun Shapella yükseltmesi bugün itibariyle başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş durumda.

Ethereum geliştiricileri, Sepolia test ağında Shanghai-Capella yükseltmesini başarıyla başlatarak, önümüzdeki ayki ana ağ sürümüne doğru geçiş konusunda önemli bir daha attı.

Ethereum çekirdek geliştiricileri, bu yükseltmeyi TSİ 07.04’de başlattı. Tam 13 dakika süren yükseltmede herhangi bir sorununun çıkmaması, ETH maksimalistlerini sevindirmiş gibi gözükmekte.

Bugünkü lansmanla geliştiriciler, Shapella yükseltmesinin Ethereum İyileştirme Önerisi (EIP) 4895 olarak adlandırılan ana özelliğini Sepolia test netine başarıyla kopyaladılar.

Ethereum’un Eylül 2022’de The Merge olarak da bilinen Proof-of-Stake konsorsiyumuna geçişi sırasında, doğrulayıcıların ETH çekimleri etkinleştirilmemişti. Bu hamleler, doğrulayıcının ağ üzerinde para çekme işlemlerini etkinleştirmesini sağlamak için atılıyor.

Ethereum geliştiricileri mart ayında ise Goerli test ağına odaklanacak. Son günlerde bazı tartışmaların odak noktası olan Goerli, herhangi bir aksiliğe sebebiyet vermesi beklenmiyor.

Lider altcoin Ethereum haberimizin yazıldığı esnada ise 1.625 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ile birlikte son süreçte ciddi düşüşler yaşayan ETH, son ağ yükseltmeleri ile birlikte tekrardan yükselişe geçebilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

İşte Bitcoin’in 52 Bin Dolara Yükseldiği Gün En Çok Artan Altcoin’ler!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle çok uzun bir sürenin ardından 52 bin…

15.02.2024 - 01:21

Santiment: Bitcoin’de (BTC) 52 Bin Dolar Zirve Olabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bugün itibariyle yaşadığı yükselişler ile birlikte 52 bin dolar…

15.02.2024 - 00:25

Selcoin Bitcoin’de (BTC) Satış Yaptı, Gözünü Altcoin’lere Çevirdi!

Türk kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir analist olan Selcoin, bugün itibariye yeni bir…

14.02.2024 - 23:31

Binance’de Listeli Bu Altcoin’in Vakfı, Kendi Ürününde Satış Yapıyor!

Kripto para sektörünün en önemli altcoin'lerinden bir tanesi olan Polygon (MATIC), bugün itibariyle yukarı yönlü…

14.02.2024 - 22:53

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’in Ticaretini Askıya Alıyor!

Dev kripto para borsası Coinbase, aldığı kararlarla kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyebiliyor. Coinbase'in desteklediği projeler…

14.02.2024 - 22:26

SEC Başkanı Gensler, Bitcoin (BTC) Hakkında Konuştu!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle yükselişlerin meydana geldiği görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

14.02.2024 - 21:17