Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Kritik Destek Kırıldı! Yeni Hedef Kaç Dolar?

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i olan Ethereum (ETH) bugün itibariyle sert bir şekilde değer kaybetmeye devam ediyor. Son 2 gün içerisinde yüzde 30’a yakında düşüş yaşayan ETH’nin halen çöküş yaşadığı görülmekte.

Son saatlerde gelen satıcı baskısı ile birlikte 1.245 dolar desteğinin de altına sarktığı görülen Ethereum, major bir destek noktasını daha kaybetti.

Tarihinin en zorlu ayı sezonlarından bir tanesini yaşayan kripto para birimleri, yatırımcılarının zarar üstüne zarar etmesine neden olmakta.

Ethereum (ETH) İçin Yeni Hedef Kaç Dolar?

Ethereum’un ilerleyen saatlerde major destek seviyesi olan 1.000 dolara kadar gerileyeceği tahmin edilmekte. Böyle bir düşüş altcoin‘lerin şuan bulundukları seviyeden yüzde 30 daha değer kaybetmelerine neden olacaktır.

13 Haziran – 13 Temmuz tarihleri arasında 1.000 – 1.245 dolar dolar aralığında akümüle olan Ethereum, bu akümülasyonun ardından yukarı yönlü bir kırılım gerçekleştirerek 2 bin dolar seviyelerine ulaşmıştı.

Her ne kadar şuan itibariyle sektör üzerindeki korku hat safhaya ulaşmış olsa da, Ethereum’un kısa vadede 1.000 dolar desteğini kaybetmesi beklenmiyor.

Yarın itibariyle açıklanacak olan enflasyon oranlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ise durumları tamamen değiştirebilir gibi gözükmekte.

Böyle bir senaryoda 700 dolar seviyelerine kadar gerileyebilecek olan ETH, büyük bir kapitülasyon evresine giriş yapabilir.

Ethereum’un 700 dolara gerilemesi, Bitcoin‘in 14 bin – 10 bin dolar aralığına düşmesine neden olabilir. Okurlarımızın olası çöküş öncesi tüm önlemleri almaları önerilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Küçük Yatırımcılar Bitcoin’de (BTC) Satış, Büyük Yatırımcılar İse Alım Yapıyor!

Kripto para sektöründe hafta sonu itibariyle bazı geri çekilmelerin meydana geldiği görülüyor. Her ne kadar…

17.02.2024 - 17:05

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34