Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Kapanış Öncesi Bu Seviyeye Dikkat!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH), son saatlerde sert bir şekilde düşüşe başladığı görülüyor. Bitcoin ile birlikte korele bir şekilde değer kaybeden ETH, altcoin’lerin de yeni dip seviyelere ulaşmasına neden olmakta.

Gün içerisinde ulaştığı 1400 dolar seviyelerinden yüzde 13’den fazla değer kaybeden Ethereum, son dönemlerin en kötü günlerinden bir tanesi yaşıyor.

Merge birleşmesi sonrası bekleneni karşılayamayan ETH, son saatlerde ise major destek seviyesinin de altına inmiş durumda.

Ethereum’da (ETH) Yarın Daha Büyük Bir Çöküş mü Yaşanacak?

Bu gece TSİ 03.00’da günlük kapanış gerçekleşecek. Bu kapanışı 1.260 doların üzerinde yapması gereken Ethereum, şuan itibariyle ise değer kaybetmeye devam etmekte.

Merge birleşmesi sonrasında yüzde 25’den fazla düşüş yaşayan lider altcoin, kritik destek seviyesini kaybetmesiyle birlikte yarın itibariyle 1.000 dolar seviyesine gerilemesi beklenmekte.

Ethereum’da yaşanan bu düşüşler, tüm altcoin’lerin çöküş yaşamasına neden oluyor. Halen toparlanmayı başaramayan ETH, yatırımcılarına zarar ettirdiği görülüyor.

Lider altcoin’in 1.000 dolar desteğinin altında kapanış yapması ise büyük bir çöküşün en büyük sinyali olacaktır. O kapanış sonrası ETH’de 250 dolar seviyeleri dahi gündeme gelebilir.

Ethereum’un 1.260 dolar desteğinin üzerinde kalması ise yarın bir toparlanma yaşanmasını sağlayabilir. Bu toparlanma ile birlikte 1.430 dolara ulaşabilecek olan ETH, yeni bir yükseliş trendi başlatabilecek mi? merak konusu..

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Haftaya Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle ABD'den gelen enflasyon…

18.02.2024 - 19:00

Bir Tüccar 137 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 176 Bin Dolar Kazandı!

Sert yükselişler ve düşüşler kripto para sektörünün doğasında bulunuyor. Bu piyasadaki volatilite birçok yatırımcının zengin…

18.02.2024 - 18:11

Crypto Kemal’in Ninjaları, Yatırımcısına Yüklü Kazanç Getirdi! İşte Son Durum..

Kripto Türkiye'nin en büyük NFT koleksiyonu olan Ninja Squad, bugün itibariyle NFT gündemine oturmuş durumda.…

18.02.2024 - 16:23

Lazarus Hack Grubu, Çaldıkları Bitcoin ve Altcoin’leri Hangi Platformda Aklıyor?

Başarılı bir analitik şirketi olan Chainalytics yıllık raporunda, Kuzey Koreli Lazarus Hack grubundaki bilgisayar korsanlarının…

18.02.2024 - 15:46

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11