Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Haftalık Kapanış Öncesi Hangi Seviye Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta özelinde yüzde 6’lık bir yükseliş yaşayan lider altcoin Ethereum (ETH), tekrardan kripto para sektörünün hareketlenmesini sağlamış durumda.

Ethereum’un 1.030 dolar desteğinden yukarı sekmesi şuan itibariyle oldukça olumlu gözüküyor. Geçtiğimiz dönemlerde de bu destekten seken ETH, 2 bin dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşamıştı.

Her ne kadar şimdilik böyle bir yükselişin yaşanacağının garantisi olmasa da, 1.400 dolar direncinin aşılması ETH’de yükselişleri hızlandırabilir.

Pazarı pazartesiye bağlayan gece TSİ 03.00’da haftalık kapanışı gerçekleştirecek olan ETH, 1.400 doları aşması halinde önümüzdeki hafta çok daha volatil hareketler sergileyebilir.

Her ne kadar şimdilik ETH’nin 1.030-1.400 dolar aralığında kapanış yapacağı kesin gibi gözükse de, saatlerin ilerlemesi yeni hareketlerin başlamasına neden olabilir.

Ethereum’da (ETH) Haftaya Neler Olabilir?

Lider altcoin’in şuan bulunduğu seviyelerde kapanış yapması, önümüzdeki hafta 1.400 dolar direncini denemesini sağlayacaktır.

Haftaya olumsuz bir haber gelmediği takdirde tekrardan ABD borsaları ile yükseliş yaşayabilecek olan ETH, yatırımcıların sektöre karşı olan umutlarını artırabilir.

Olumsuz haberlerin gelmesi durumunda ise Ethereum’da 1.030 dolar desteği takip edilecek. Her ne kadar bu destek kırılamaz gibi görünse de, Genesis gibi bir şirketin de iflas etmesi sektördeki satıcı baskısını ciddi miktarda artırabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Launchpool’a Ekledi!

Dev kripto para borsası Binance, geçtiğimiz dakikalarda Ether.Fi (ETHFI) isimli kripto projesini launchpool'a eklediğini duyurdu.…

12.03.2024 - 17:32

Dev Shiba Inu Balinası, SHIB Satışları Yapıyor!

Kripto para sektörünün en büyük şaka altcoin'lerinden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), son dönemlerde…

12.03.2024 - 17:09

Binance’deki Bu Altcoin, Yarın NVIDIA ile Ortaklık Kurduğunu Duyurabilir!

Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Vanar Chain (VANRY), son dakikalarda gündeme geldi. Vanar ekibi yarın…

12.03.2024 - 15:57

SON DAKİKA: ABD Enflasyon Verileri Açıklandı! Bitcoin (BTC) İçin İyi mi Kötü mü?

Dünyanın en büyük ekonomisi olarak gösterilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD), son dakikalarda yeniden finans piyasalarının ve…

12.03.2024 - 15:30

SON DAKİKA: Bitcoin Borsası Binance Kurucusu CZ’nin Pasaportuna El Konuluyor!

Son dakikalarda Bloomberg'in aktardığı bilgilere göre Binance davasına bakan ABD Federal Yargıcı, dev kripto para…

12.03.2024 - 14:43

Bugün Bitcoin’de (BTC) ABD Enflasyon Verileri Takip Edilecek! Beklenti Ne? Saat Kaçta Açıklanıyor?

Kripto para sektöründe kritik gün başladı. Bugün itibariyle Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) enflasyon verileri açıklanacak.…

12.03.2024 - 13:40