Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Haftalık Kapanış Öncesi Bu Seviyelere Dikkat!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH), bu hafta itibariyle yukarı ve aşağı yönlü volatil hareketler sergiledi. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) son günlerde toparlanmayı başarsa da, ETH tam anlamıyla toparlanamadı.

Şuan itibariyle Bitcoin’in haftalık mumunun yeşil olduğu gözlemlense de, ETH’nin haftalık mumunun kırmızı olduğu görülüyor. Bu durumun asıl sebebinin ise BTC dominans tablosundaki artışlar olduğu gözlenmekte.

Bu hafta itibariyle her ne kadar Ethereum 1.620 dolar seviyelerine kadar gerilemiş olsa da, şuan itibariyle tekrardan 1.680 dolar desteğinin üzerine çıkmış durumda.

Ethereum’da Bu Akşam Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Lider altcoin Ethereum haberimizin yazıldığı esnada 1.735 dolar seviyelerinden işlem görüyor. ETH’nin haftalık mumu kırmızı olsa da, bir trend dönüşüm mum formasyonu oluştuğu gözlenmekte.

Önümüzdeki hafta itibariyle ETH’nin 1.680 doların altına sarkmaması, Ethereum’un tekrardan major direnç seviyesi olan 2.100 dolara yükselmesini sağlayabilir.

Birçok kripto para yatırımcısı yeni bir altcoin rallisi bekliyor olsa da, ETH’nin major direnç seviyesi olan 2.100 doları kırmadan böyle bir yükseliş trendinin başlaması pek mümkün gözükmemekte.

İlerleyen süreçte Ethereum’un 1.680 dolar desteğinin altında haftalık kapanışlar yapması çok sert düşüşler getirebilir. Her ne kadar 1.680 dolar sonrası major destek 1.070 dolar seviyesinde yer alsa da, 1.400 dolarda yer alan ara destek noktası da çalışabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09

Binance’deki Altcoin’lerde Son Durum Ne? İşte En Çok Artan ve Düşenler..

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

16.02.2024 - 00:56

Bir Balina Bitcoin Borç Aldı, Bu BTC’leri Ethereum (ETH) ile Takas Etti! Sebebi Ne?

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkların fiyat…

15.02.2024 - 23:57

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin’i Marjinden Delist Ediyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün itibariyle son dönemlerin tartışmalı…

15.02.2024 - 23:22

Kripto Balinaları Bugün Bu 2 Popüler Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımları..

Kripto para sektöründe yükseliş dönemlerinde en çok kazancı sağlayanlar çoğu zaman kripto balinaları oluyor. Yaptıkları…

15.02.2024 - 22:33