Ethereum (ETH)

Ethereum’da (ETH) Hafta Sonu Bu Seviyeye Dikkat!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH), son günlerde lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yükselişleri ile birlikte ciddi miktarda değer kazandı. Her ne kadar şimdilik Ethereum beklenen altcoin rallisini başlatamamış olsa da, güçlü duruşuyla sektörün yükseliş yaşamasını sağlıyor.

Son gelen yükselişler ile birlikte kritik bir direnç seviyesi olan 1.665 dolara kadar yükseliş yaşayan ETH, şimdilik bu direnç noktasını aşmayı başaramamış durumda.

Pazarı pazartesiye bağlayacak gece TSİ 03.00’da kripto varlıklar haftalık kapanışlarını gerçekleştirecek. Bu haftalık kapanış öncesi ETH’nin 1.665 dolar direncini aşması, önümüzdeki hafta altcoin’lerin ciddi yükselişler yaşamasını sağlayabilir.

Her ne kadar halen bazı yatırımcılar Ethereum’da bir düzeltme bekliyor olsa da, ETH’nin geçtiğimiz günlerde 1.500 dolar desteğine gerilemesi ile birlikte düzeltme trendini tamamladığı tahmin edilmekte.

Şimdilik Göreceli Güç Endeksi (RSI) başta olmak üzere birçok indikatörün satış sinyali vermesi sektörü olumsuz etkileyebilecek olsa da, bir süre ETH’nin 1.665 – 1.500 dolar aralığında akümüle olması beklenmekte.

Önümüzdeki hafta kripto varlıklar için çok kritik olacak. Genesis‘in iflası hakkında detayların ortaya çıkması, sektörün tekrardan satıcı baskısı ile karşı karşıya kalmasına neden olabilir.

İlerleyen günlere ABD borsalarının da kripto varlıklar gibi bir yükseliş trendi başlatması ise Bitcoin, Ethereum ve altcoin’lerin değerine değer katmasını sağlayacaktır.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28

DİKKAT: Bu Ülkede Bankaların Bitcoin ve Altcoin İşlemleri Yasaklandı! İşte Detaylar..

Honduras Ulusal Bankacılık ve Menkul Kıymetler Komisyonu (CNBS), yerel bankaların dijital varlıklarla işlem yapmasını ve…

17.02.2024 - 20:16