Altcoin

Ethereum Rakipleri Solana ve Avalanche’da Son Durum Ne?

Lider kripto para birimi olan Bitcoin, düşüş yaşanmaya devam ediyor. Bu düşüşlerden dolayı ise birçok altcoinin zor duruma girdiği görülürken, son dönemlerde metaverse ürünleri yukarı yönlü bir trendi takip etmekte.

Her ne kadar metaverse coinleri ve meme coinler güzel bir yükseliş trendi yakalamış olsa da, Ethereum rakipleri olarak adlandırılan Solana ve Avalanche halen beklenilen yükselişleri yaşayamamış durumda.

Hadi gelin birlikte Türk kripto para yatırımcılarının da yakından takip SOL ve AVAX‘ın kritik seviyelerine birlikte göz atalım:

Solana İçin Kritik Seviyeler Neler?

Haberimizin yazıldığı esnada 33 dolar seviyelerinden işlem gören Solana, haftalık grafik özelinde bir yükselen paralel kanalın içinde konumlandığı gözlenmekte.

İlerleyen günlerde 27 dolar destek seviyesinin altına sarkmadığı sürece yeni bir yükseliş trendine girmesi beklenen SOL, halen kritik seviyelerde konumlanmakta.

Solana‘nın olası bir yükseliş trendine girmesi durumunda ise 70 dolar direnç seviyelerine kadar ulaşması olası gibi gözüküyor.

Bu ara trend noktasını şimdilik aşması beklenmeyen popüler kripto para birimi, 27 doların altında kapanışlar yapması halinde ise çok daha sert değer kaybına uğrayabilir.

AVAX İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle kritik destek seviyesi olarak görülen 15 doların hemen üzerinde konumlanan AVAX, halen değer kaybetmeye devam ediyor.

İlerleyen süreçte 15 doların altına sarkması halinde 10 dolar seviyelerine kadar düşüş yaşaması beklenen Avalanche, 20 dolar kritik direnci aşması durumunda ise 40 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşayabilir.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Marjinde Listeleyecek!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlarla yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bugün itibariyle popüler borsa resmi…

31.01.2024 - 17:02