Altcoin

Ethereum Rakibi Bu Ürünler, Ne Zaman Yükselişe Geçecek?

Kripto piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Halen net bir trend başlatamayan BTC, altcoinleri baskıladığı görülmekte.

Son günlerde ise Ethereum rakibi olan Avalanche ve Solana‘nın tekrardan popüler olduğu dikkat çekiyor. Çok sert düşüş yaşayan ETH rakipleri, tarihin en büyük alım fırsatını veriyor olabilir.

Birçok Türk kripto para yatırımcısının da yakından takip ettiği AVAX ve SOL‘un kritik seviyelerine hadi gelin birlikte göz atalım:

Avalanche İçin Kritik Seviyeler Neler?

Haberimizin yazıldığı esnada 23 dolar seviyelerinden işlem gören AVAX, LUNA faciası ardından çok büyük bir satıcı baskısı ile karşı karşıya kaldı.

Halen 4 saatlik grafik üzerinde bulunan düşen trendini kıramayan popüler kripto para birimi, ilerleyen süreçte bu seviyeyi kırmasının ardından tekrardan değer kazanmaya başlayabilir gibi gözükmekte.

AVAX‘ın ciddi bir yükseliş trendi yaşaması için 26 dolar seviyelerini aşması gerekirken, 22 dolar desteğini kaybetmesi halinde ise volatil düşüşler yaşayabilir.

Solana İçin Kritik Seviyeler Neler?

Yayın saati itibariyle 38 dolar seviyelerinde bulunan Solana, yaşadığı kesintiler sonucu büyük bir düşüş yaşadı.

Bir boğa formasyonu olan düşen kanalın içerisinden işlem gören SOL, bu kanal formasyonunu yukarı yönlü kırmayı başarması halinde ise tekrardan toparlanabilir gibi duruyor.

Kanalın üst seviyesinde bulunan düşen trendin kırılması halinde işleme girebilecek olan okurlarımız, bu seviye altı stoplu bir şekilde hedef seviyelerini takip edebilirler.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleme Kararı Aldı!

Dev kripto para borsası Coinbase, son günlerde altcoin listeleme hamlelerini hızlandırmış gibi gözüküyor. Başarılı borsa…

31.01.2024 - 20:11

SON DAKİKA: FTX Borsası Kullanıcılara Tam Ödeme Yapacak! Yeniden Açılacak mı?

Son dakikalarda gelen bilgileri göre 2022 yılında iflas eden kripto para borsası FTX, kullanıcıların varlıklarını…

31.01.2024 - 19:09

SICAK GELİŞME: Binance Jupiter (JUP) Listelemesini Erteledi! İşte Ticaretin Başlayacağı Saat..

Bugün itibariyle kripto para sektörünün gündeminde Jupiter (JUP) isimli altcoin yer alıyor. Gerçekleştirdiği airdrop kampanyası…

31.01.2024 - 18:30

Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek: FED Enflasyonu Nasıl Düşürdüyse, Bizde Öyle Düşüreceğiz!

Bugün itibariyle Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (FED) faiz kararı öncesinde açıklamalarda…

31.01.2024 - 18:20

SICAK GELİŞME: Ripple Kurucu Ortağı, XRP Hack Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Kripto para sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Ripple (XRP), son dakikalarda hack gelişmesi…

31.01.2024 - 17:40

SON DAKİKA: Hackerlar Ripple’ı Hedef Aldı, Yüklü XRP Hırsızlığı Yapıldı!

Son dakikalarda bir blockchain dedektifi olan ZachXBT'nin aktardığı bilgilere göre bilgisayar korsanları Ripple'a (XRP) saldırdı.…

31.01.2024 - 17:09