Altcoin

Ethereum (ETH) Yükselişe Geçti! Altcoin Rallisinin Fitili Ateşlendi mi?

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum (ETH) son dakikalarda artışa geçmiş gibi gözüküyor. Sabah saatlerinden itibaren yüzde 6 oranında değer kazanmayı başaran ETH, kripto sektörünün gündemine oturmayı başardı.

Son dönemlerde birçok kripto para yatırımcısı altcoin rallisinin başlamasını bekliyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) yükselişlerine beklenen tepkiyi veremeyen altcoin’ler, yatırımcılarını üzüyor.

Şuan itibariyle Ethereum/Bitcoin paritesinin hareketlerini incelediğimizde, ETH’nin kayda değer bir sıçrama yaptığı görülmekte. Bu sıçrama kısa vadede altcoin’leri olumlu etkiledi.

Son 3 ayda yaşadığı sert yükselişler ile birlikte altcoin’leri baskılayan Bitcoin dominans tablosu da, son saatlerde Ethereum’un artışları ile birlikte düşüşe geçti. Bu hareketlerin yeni bir altcoin rallisinin ilk sinyalleri olabileceği tahmin edilmekte.

Kripto para sektörünün en büyük veri sağlayıcılarından bir tanesi olan CoinMarketCap’in aktardıklarına göre, son 1 saat içerisinde birçok altcoin yüzde 5’den fazla değer kazandı.

Her ne kadar yüzde 5’lik yükselişler çok önemli olmasa da, bu hareketlerin sadece son 1 saat içerisinde yaşandığını unutmamak gerek. Tüm güne baktığımızda, son 24 saat içerisinde yüzde 20’den fazla yükseliş yaşayan altcoin’lerde bulunmakta.

İlerleyen günlerde Bitcoin dominans tablosundaki düşüşlerin devam etmesi, yatırımcıların yoğun bir şekilde beklediği altcoin rallisinin başlamasını sağlayabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin

En Son Yazılar

Bitcoin Boğası Justin Sun, Yeniden Altcoin Toplamaya mı Başlıyor?

Kripto sektörünün en önemli projelerinden bir tanesi olan Tron'un (TRX) kurucusu Justin Sun, aldığı kararlarla…

18.02.2024 - 13:34

Bir Kripto Balinası Sert Yükselen Bu Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

Büyük yatırımcılar aldıkları kararlar ile kripto gündemine gelmeye devam ediyor. Kripto para yatırım şirketlerinin yanı…

18.02.2024 - 11:11

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor?

Bu hafta sonu itibariyle kripto para sektöründe düşüşlerin daha baskın olduğu görülebiliyor. Lider kripto para…

18.02.2024 - 00:36

Bitcoin Ayısı Capo, BTC ve Altcoin’ler Hakkındaki Son Düşüncelerini Paylaştı!

Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği bir isim olan Crypto Capo, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

17.02.2024 - 23:32

SICAK GELİŞME: Bu Haber ile Türklerin Takibindeki Bir Altcoin Uçuşa Geçti!

Son dakikalarda Türk kripto para yatırımcıları The Guardian'ın İstanbul Başakşehir Futbol kulübü hakkında paylaştığı habere…

17.02.2024 - 22:19

Büyük Kripto Yatırımcıları, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yüklü Yatırımlar Yapıyor!

Kripto para sektöründeki kritik süreç devam etmekte. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin…

17.02.2024 - 21:28