Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), XRP ve BNB Teknik Analizi!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların baskın olduğu görülüyor. Her ne kadar lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) kayda değer düşüşler yaşamamış olsa da, bazı altcoin‘ler çok ciddi miktarda değer kaybetti.

Kripto piyasasının lider altcoin’i Ethereum (ETH), son 24 saat içerisinde yüzde 1 dahi düşüş yaşamamayı başardı. Ethereum haberimizin yazıldığı esnada 1.837 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Lider altcoin’in şuan itibariyle 1.750 dolar desteğinin üzerinde kalmayı başarması büyük önem arz etmekte. Bu destek seviyesinin korunması, ilerleyen süreçte ETH’nin 2 bin doları denemesini sağlayabilir.

2 bin dolar direncini kırması durumunda 3.500 dolara kadar büyük bir ralli yaşamasını beklediğimiz Ethereum, 1.750 dolar desteğini kaybetmesi durumunda ise 1.500 dolara gerileyebilir.

BNB ve XRP İçin Son Durum Ne?

Her ne kadar son süreçte ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) borsalara dava açması kripto varlıklarda sert düşüşler getirse de, Ripple (XRP) bu süreçten kötü etkilenmedi.

Uzun bir süredir SEC ile mücadele etmeye devam eden XRP, ilerleyen günlerde 0.54 dolar direncini aşması halinde, 0.75 dolara kadar bir yükseliş yaşayabilir.

SEC’in davalarından en çok etkilenen isim ise Binance’in yerel tokeni BNB oldu. BNB şuan itibariyle 260 dolarda bulunan yükselen trendinde yer alıyor.

BNB’nin yükselen trendinden tepki alması 340 dolara kadar bir yükseliş getirebileceği gibi bu trendin kırılımı BNB’nin 200 dolara düşmesine neden olabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Sinsi şeytanlara hizmet eden bir sistem bu yazıyı her yere yayın arkadaşlar çok sağlam dış kaynak Kriptonun bir an önce yasaklanmasi lazim bu nalet ponzi sistemi hergun binlerce kripto para basiliyo ne oldugu bellisiz.Toplu temizlik yapıp herkesi batırdılar yetmiyormuş gibi 3 seneden beri soydukları hala yok sinyal geldi, yok altcoinler uçacak, yok fed, yok şahin, yok güvercin, yok çin yok amerika hepsi yalan dolan bu sistemi amerika icat etti insanların yastık altında yatan paralarını çalmak için, bu fenomenlerin hepsini idam edeceksin ors çocuklarının hepsi borsalara çalışıyor paralı köpekler, yalan dolan hikaye yazik insanlara umut verip kandırmak

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Coinbase, Bu Altcoin’i Listelemeye Hazırlanıyor!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, geçtiğimiz dakikalarda…

31.01.2024 - 01:09

İşte Bugünün En Çok Artan ve Düşen Altcoin’lerinin Listesi!

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

31.01.2024 - 00:37

Almanya, 1.2 Milyar Dolarlık Bitcoin’e El Koydu! Bu BTC’ler Satılacak mı?

Bugün itibariyle ticari korsanlık web sitelerini hedef alan bir vergi soruşturmasında Alman polisi, son günlerde…

30.01.2024 - 23:16

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12