Chanlink (LINK)

Ethereum (ETH) ve Bu Altcoin, Boğa Sinyali Veriyor! İşte Santiment Verileri!

Kripto para sektörünün önde gelen analiz şirketlerinden olan Santiment, son dönemde dikkat çeken verileri paylaştı. Santiment, toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘un (ETH) son dönemdeki düşüşünün, balinaların dikkatini çektiğini vurguladı.

Santiment, Ethereum ve Chainlink’e Dikkat Çekti

Santiment tarafından yapılan açıklamada, Ethereum ağındaki günlük aktif cüzdan adreslerinin son 4 aydır stabil kaldığı belirtildi.

Buna rağmen fiyat %35’lik değer kaybetti ve bu sanıldığı gibi kötü bir durum olmayabilir. Yatırımcıların sert fiyat düşüşüne rağmen aktif kalması, boğada çok ciddi bir hacim ve alım baskısı üretebilir.

Santiment uzmanları, Ethereum ağında etkileşimde bulunan cüzdan sayısındaki azalmamanın ve son yaşanan olayların, pozitif uyuşmazlık oluşturduğunu vurguladı. Ethereum bu verilere göre önümüzdeki günlerde ciddi bir patlama elde edebilir.

Analistlere göre bunu yaşayan tek kripto para birimi ise Ethereum değil. Ethereum ağı tabanlı oracle platformu Chainlink (LINK) de bu konuda ilginç verilere sahip.

Analiz şirketi, yayınladığı blog gönderisinde aslında fiyat ile sirkülasyon arasında önemli bir bağ olduğunu ortaya koydu.

Daha önceki satın alımların artışına yani mor grafiğe dikkat çeken analistler, bunun hep yeşil fiyat grafiği ile takip edildiğini ortaya koydu. Son verilere bakıldığında ise beklenen büyük yükseliş henüz gelmemiş gibi gözüküyor.

Chainlink fiyatı ise son 24 saat içerisinde sadece %2 yükseliş elde etti ve 14 doların üzerinde işlem görüyor. Santiment verileri doğru ise önümüzdeki haftalarda fiyatın 20 doların üstüne çıkışına tanıklık edebiliriz.

En Son Yazılar

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listelenmiş Bu Popüler Altcoin’i Topluyor!

Son dönemlerde lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) başarılı bir performans sergileyerek yaşadığı düşüşlerin önemli…

30.01.2024 - 16:05