Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) İçin Büyük Günün Tam Tarihi Belli Oldu!

Kripto para sektörünün lider altcoin‘i Ethereum‘da (ETH) gözler Şangay Hard Fork’una çevrilmiş durumda. Merge yükseltmesi öncesinde değerini 2’ye katlayan Ethereum, şimdilik piyasadan ayrışıp yatırımcıların beklediği yükseliş trendini halen başlatamadı.

Ethereum geliştiricileri, bugün itibariyle All Core Developers Execution Layer 157 çağrısı sırasında uzun zamandır beklenen Şangay hard forku için tam tarihi 12 Nisan olarak belirledi.

Daha doğru bir şekilde “Shapella” olarak adlandırılan Şanghay yükseltmesi, Ethereum’un bir hisse kanıtı (PoS) ağına tam geçişinin tamamlandığını işaret ediyor ve stake edilmiş ETH’lerin çekilmesini mümkün kılacak.

Doğrulayıcılar, Ethereum’un PoS blok zincirine katılmadan önce (Merge yükseltmesi öncesi), stake ettikleri ETH’lerin ve ödüllerin Şangay yükseltmesine kadar kilitli kalacağı konusunda bilgilendirildiler.

Ethereum geliştiricileri stake edilmiş ETH çekme işlemlerinin düzgün şekilde çalışmasını sağlamak için çok sayıda test yaptı. Ethereum’un test ağlarındaki üç test de sorunsuz çalışırken, Goerli test netine katılımın beklenenden az olduğu görüldü.

Bazı Ethereum maksimalistleri her ne kadar Goerli’ye karşı olsa da, şimdilik tüm bu gelişmeler geride kalmış durumda. ETH yatırımcıları artık 12 Nisan tarihine odaklandı.

Bu tarih sonrasında çok daha farklı bir konuma ulaşacak olan Ethereum, kripto para sektörü üzerindeki hakimiyetini tekrardan artırabilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bitcoin ve Altcoin’lerde Haftalık Kapanışlar Bekleniyor! İşte En Çok Artan ve Düşenler…

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu hafta itibariyle lider kripto para…

04.02.2024 - 23:50

Önümüzdeki Hafta Bitcoin ve Altcoin’lerde Bu Gelişmeler Takip Edilecek!

Gelen haberler, ekonomi verileri ve yetkili bazı kişilerin açıklamaları, lider kripto para birimi Bitcoin'in (BTC)…

04.02.2024 - 22:33

Büyük Yatırımcılar Ethereum (ETH) Topluyor! İşte Son Veriler..

Kripto para sektöründe kritik süreç devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve lider…

04.02.2024 - 21:06

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45