Bitcoin (BTC)

ETC Grup Araştırma Başkanı, Bitcoin’in (BTC) Son Durumunu Yorumladı!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son süreçte yeniden toparlanmaya başladı. Her ne kadar BTC İsrailİran çatışmaları nedeniyle 60 bin doların altına sarksa da, an itibariyle 66.300 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

ETC Grup Araştırma Başkanı André Dragosch’a göre geçen hafta küresel kripto hedge fonlarında önemli düşüşler yaşandı. Bu düşüşler ile birlikte Bitcoin’e long açanlar tasfiye edildi.

İşte başarılı analist André Dragosch’un konu ile ilgili paylaştığı raporda yer alan önemli detaylar:

“Son sert geri çekilmelerin ardından kripto varlıklar, Bitcoin yarılanması esnasında jeopolitik gerilimlerin de azalmasıyla birlikte son yaşanan düşüşleri telafi etti.”

Bugün paylaşılan bir raporda analist, şirket içi “kripto varlık duyarlılığı endeksinden” elde edilen verileri yayınladı; bu veriler, geçen hafta kripto varlıkların jeopolitik gerilimler nedeniyle düştüğünü ve son süreçte ise kripto varlıkların yeniden toparlanmaya başladığını gösteriyor.

Bazı analistlerin aksine Dragosch, Bitcoin’de (BTC) halvinge bağlı herhangi bir olumlu performans etkisinin henüz piyasada fiyatlandırılmadığını düşünüyor. Popüler analist bu düşüncesinin nedenleri hakkında şunları söyledi:

“Bitcoin yarılanmasının neden olduğu arz açığının yalnızca zamanla birikme eğiliminde olması ve çok kısa vadede halvingin oldukça önemsiz olmasıdır.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Forbes Analistleri: Son Bitcoin Halving’i, BTC Fiyatını Yükseltmeyecek!

Kripto para sektöründe yeni hafta iyi başladı. Bazı kripto yatırımcılar piyasadaki son yükselişleri hafta sonu…

22.04.2024 - 23:32

Bitcoin Düşmanı Peter Schiff, Yine BTC’yi Eleştirdi! İşte Son Sözleri…

Kripto para sektörünü destekleyen önemli isimler olsa da, birçok ekonomistin ve yorumcunun da kripto karşıtı…

22.04.2024 - 23:09

SICAK GELİŞME: Fenerbahçe Puan Kaybetti, Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı!

Türkiye Süper Ligindeki şampiyonluk yarışı son dönemde daha da alevlenmişti. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süredir…

22.04.2024 - 22:25

Bir Kripto Tüccarı 3 Saat Önce Bu Altcoin’e 110 Bin Dolar Yatırdı, Aniden Zengin Oldu!

Kripto para sektöründe elde edilen ütopik kazançlar, diğer yatırımcıların sektörün içerisine girmesini sağlıyor. Düşük piyasa…

22.04.2024 - 21:33

Bitcoin (BTC), İsviçre Merkez Bankasının Rezervlerine Eklenebilir!

2B4CH'den Yves Bennaim liderliğindeki Bitcoin Girişimi adlı bir grup kripto para destekçisi, İsviçre anayasasının değiştirilmesi…

22.04.2024 - 19:24

SICAK GELİŞME: Coinbase, Bu Altcoin’i Listeleyeceğini Duyurdu!

Kripto para sektöründe son dakikalarda altcoin listeleme duyuruları ardı ardına geliyor. OKX'in SAFE listeleme duyurusunun…

22.04.2024 - 19:01