Bitcoin (BTC)

Eski SEC Yetkilisi Açıkladı: Bitcoin Bu Yüzden Yükseliyor!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun bir süredir yükseliş yaşamaya devam ediyor. 2023 yılına fazlasıyla iyi başlayan BTC, birçok kripto yatırımcısının zararlarının telafi edilmesini sağlamış durumda.

Her ne kadar Bitcoin halen zirve seviyesinden çok uzak olsa da, BTC’deki son yükselişler birçok yatırımcının FOMO’ya kapılmasını sağlamış gibi gözükmekte.

Eskiden ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) üyesi olan John Reed Stark, kripto para sektöründe meydana gelen son yükselişlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Birçok kripto para yatırımcısı bu yükselişlerin her ne kadar ABD ekonomisinin toparlanmasından ötürü yaşandığını düşünüyor olsa da, eski SEC yetkilisi John Reed Stark bu yükselişleri “manipülasyon” olarak tanımladı.

Her ne kadar son dönemlerde yaşanan yükselişlerin ardından kripto düşmanları köşeye sıkışmış olsa da, Stark gibi isimler halen BTC’yi kötülemeye devam etmekte.

157 kripto para borsasının Forbes analizine atıfta bulunan Stark, Bitcoin’in günlük işlem hacminin kabaca yarısının muhtemelen sahte olduğu sonucunu paylaştı. Bu analizlere rağmen Stark, Bitcoin destekçilerinin baskılarından ötürü geri adım atmak zorunda kaldı.

Lider kripto para birimi Bitcoin, 2020 yılının aralık ayından bu yana bu denli sert bir yükseliş trendi başlatmamıştı. Bu hafta son yılların en büyük yükselişini yaşayan BTC, değer kazanmaya devam edebilecek mi? merak konusu..

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Önümüzdeki Hafta Bu Altcoin’lerde Kilit Açılımları Gerçekleşecek!

Kripto para sektöründe bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Yatırımcıların gözleri artık yeni haftada yaşanacaklara…

04.02.2024 - 19:20

Bu Altcoin’de Kilitler Açıldı, Binance’e Yüklü Transferler Gerçekleştirildi!

Kripto varlıkların fiyat hareketlerini etkileyen birçok gelişme bulunmakta. Büyük yatırımcıların yüklü satışlar veya alışlar yapması,…

04.02.2024 - 18:04

Popüler Analist: Ethereum (ETH) Bu Seviyeyi Kaybetmezse, Sert Yükselecek!

Önemli kripto para analistlerinden bir tanesi olan Michael Van De Poppe, yaptığı paylaşımlarla yatırımcıların dikkatini…

04.02.2024 - 15:45

Bu Altcoin’de Ani Düşüş Yaşandı, Ekip Açıklama Yayınlamak Zorunda Kaldı!

Kripto para sektöründe bugün itibariyle satıcıların yoğunlukta olduğu ve haftalık kapanışlar öncesinde düşüşlerin yaşandığı görülüyor.…

04.02.2024 - 13:37

Batık Kripto Borsası FTX, Ethereum (ETH) ve Bu 2 Altcoin’de Satış Yapıyor!

Kripto para sektöründe pazar günü kötü başladı. Dün özelinde her ne kadar piyasada bir hareket…

04.02.2024 - 11:18

Bitcoin ve Altcoin’ler Nasıl Bir Hafta Sonu Geçiriyor? İşte Son Durum..

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) bu hafta sonu özelinde de yatay hareketler sergilemeye devam…

03.02.2024 - 23:47