Bitcoin (BTC)

Eski Goldman Sachs CEO’su: “Bu Tarihte Bitcoin ve Altcoin’ler, 300 Kat Artacak”!

Goldman Sachs‘ın eski CEO’su Raul Pal, yakın tarihli verdiği bir röportajda çok kritik noktalara değinerek yatırımcıların dikkatini çekti. Sektörün devasa oranda büyüyeceğine inanan Pal, kripto para birimlerinden çok umutlu.

Şuan itibariyle dünyada bulunan ekonomik kriz azaldığında kripto para birimlerine bir akın olacağına inanan Pal, son röportajında şu sözleri aktardı:

“Bütün büyük Web2 yatırımcıları artık kripto para birimlerine odaklanıyor. Düzenleyici sorunlar nedeniyle şimdilik temkinliler sadece. Ama geleceğin burada biliyorlar. Şahsen ben böyle bir şey görmedim. Blockchain teknolojisi internete benzer, ancak ölçek olarak daha hızlı ve daha büyüktür. Kulağa çılgınca geliyor ama her türlü varlığa değer katıyor.”

Her ne kadar yukarıdaki söylemlerde bir sorun olmasa da, sektörün 10-15 yıl içerisinde 200-300 trilyon dolar seviyelerine ulaşacağını tahmin etmek şuan için biraz uçuk gibi gözüküyor:

“Neredeyse tüm geleneksel varlık piyasalarının kapitalizasyonu 200 ila 300 trilyon dolar arasında değişiyor. Kripto para birimleri bu noktaya muhtemelen 10-15 yıl içinde ulaşacak.”

“Geleneksel pazarlar ve kripto para birimleri çok farklı şeyler. Makroekonomik durum değişir değişmez pek çok proje hayata geçirilecektir. Ne de olsa pek çok şirket kripto para ekosistemine risk sermayesi yatırımı yaptı “

Şuan itibariyle 1 trilyon dolar seviyesinde bulunan kripto para toplam piyasa değerinin 300 kat artabileceğini aktaran Pal, yatırımcılar arasında alay konusu olduğu görülüyor.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Bir Tüccar 198 Dolarlık Ethereum (ETH) ile 1 Günde 152 Bin Dolar Kazandı!

Kripto para sektöründe boğa dönemlerinde düşük piyasa değerine sahip altcoin'lerin performansları birçok kripto yatırımcısının dikkatini…

16.02.2024 - 15:34

Binance’deki Bu Altcoin’de Yüklü Kilit Açılımı Gerçekleşti! Son Durum Ne?

Dev kripto para borsası Binance'de listelenmiş bir altcoin olan Blur'da (BLUR) bugün itibariyle yüklü bir…

16.02.2024 - 14:23

Yatırım Şirketi Kurucusu: Bu Tarihte Bitcoin’in (BTC) Fiyatı 600 Bin Dolar Olabilir!

Adamant Capital kurucusu Tuur Demester, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında son yaptığı yorumlarla…

16.02.2024 - 13:00

Bitcoin’de Gözler, ABD Üretici Enflasyon Verisine Çevrildi! Beklentiler Ne? İşte Saati..

Bugün itibariyle geleneksel finans piyasalarında ve kripto para sektöründe gözler Amerika Birleşik Devletlerine (ABD) çevrilmiş…

16.02.2024 - 12:22

Dev Bitcoin Borsası Bu Altcoin’i Listeledi, Ani Yükseliş Yaşandı!

Güney Kore merkezli en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Bithumb, bugün itibariyle yeni…

16.02.2024 - 11:28

Popüler Kripto Tüccarı Saldırıya Uğradı, Milyonlarca Dolarlık Altcoin Çalındı!

Kripto para sektörünün en korkutucu isimleri olan bilgisayar korsanları, yatırımcıların varlıklarını hedef almaya devam ediyor.…

16.02.2024 - 11:09