Bitcoin (BTC)

Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü, Bitcoin ve Ethereum Satın Aldı!

Kripto piyasasının yakından takip edilen bir ismi olan Anthony Scaramucci, bugün CNBC’nin Squawk Box programına katıldı.

Bu programda Bitcoin ve kripto paraların gidişatını değerlendiren Scaramucci, yatırımcıların dikkatini çekecek sözler aktardığı görüldü.

Kripto piyasasında çok fazla ürün olduğunu vurgulayan devasa fon yöneticisi, bu ürünlerin birçoğunun sektörden silineceğini aktarıyor.

Eski ABD Beyaz Saray İletişim Direktörü ve devasa fon yöneticisi Anthony Scaramucci, CNBC’nin Squawk Box programında kripto paralar hakkında şu açıklamalarda bulunduğu görüldü:

“8.000’den fazla kripto para var. Bu projelerin çoğu sıfıra gidecek. Gelecek için kullanım örnekleri olacak sadece 5-15 kripto para sektörde barınabilecek.”

8 binden fazla kripto paranın bulunduğunu aktaran Scaramucci, bu altcoinlerin çoğunluğunun sıfırlanacağını iddia ediyor.

Gelecekte sadece 5-15 adet kripto paranın sektörde barınmasını bekleyen devasa fon yöneticisi, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

İnsanları kaliteyi satın almaları ve kontrolsüz kalmaları konusunda uyarıyorum. Ayı piyasaları her zaman olur. biz ise daha fazla Bitcoin ve Ethereum satın alımı yaptık.

Yatırımcıları kaliteli kripto para projelerine yönelmeleri konusunda uyaran Scaramucci, ayı piyasalarının her zaman olduğunu vurguluyor.

Yaşanan düşüşler sonucu daha fazla Bitcoin (BTC) ve lider altcoin olan Ethereum (ETH) satın aldığını söyleyen Eski ABD Beyaz Saray İletişim Direktörü, bu ürünlerin şuan bulunduğu fiyatları ucuz olduğunu düşünmekte.

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

En Son Yazılar

Binance’deki Bu Altcoin Bugün ATH Tazeledi, Satışlar Yapılmaya Başlandı!

Kripto para sektöründeki kritik dönemeç devam ediyor. Piyasada alıcılar her ne kadar baskın olsa da,…

30.01.2024 - 22:20

Bitcoin Borsası Binance, Bu Kripto Projesine Yatırım Yaptı!

Dev kripto para borsası Binance'in yatırım kolu Binance Labs, bugün itibariyle Ethereum likit staking'i EigenLayer'daki…

30.01.2024 - 21:18

Crypto Capo: Ethereum (ETH) ve Altcoin’lerde Yükseliş Başlıyor!

Çok uzun bir süredir sektöre yaptığı çöküş tahminleri ile damga vuran Crypto Capo bir süredir…

30.01.2024 - 20:12

Standard Chartered Bank: SEC Bu Tarihte Spot Ethereum ETF’lerini Onaylayacak!

Kripto para yatırımcıları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), spot Ethereum için spot Bitcoin…

30.01.2024 - 19:01

Ethereum Kurucusu Buterin Bu Altcoin’i Övdü, Yükseliş Yaşandı!

Kripto para sektörünün lider altcoin'i Ethereum'un (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme…

30.01.2024 - 18:14

Bitcoin Borsası Binance Türklerin Yakından Takip Ettiği Altcoin Hakkında Duyuru Paylaştı!

2022 yılının en büyük facialarından bir tanesi olan Terra (LUNA) çöküşü, kripto varlıkları derinden etkilemişti.…

30.01.2024 - 17:05