Altcoin

EOS COE’su: “Korkunç Başarısızlık, Ortaklarımız Tarafından Aldatıldık!”

Kripto para piyasası son zamanlarda çok hareketli sahnelere şahit oluyor. Bir çok kripto varlığın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı görülmekte. Ne var ki, tüm kripto para projelerinin başarı gösterdiği söylenemez buna EOS’u örnek olarak göstermek mümkün.

Bu proje uzun süredir 4-5 dolar arasında konsolide olmuş durumda ve yükselişine devam edemiyor. Yazının yazıldığı sırada EOS %2 düşüş ile 4.45 dolar civarında işlem görmekte. EOS CEO’su bu durumu özetler nitelikte itirafta bulundu ve başarısızlığı kabul etti.

Sanal bir etkinlikte konuşan EOS Vakfı başkanı Yves La Rose, kripto paranın lansmanından bu yana başarısız gidişatından duyduğu hayal kırıklığını itiraf etti. Başkan, kendisinin ve ekibin bu başarısızlığını ”korkunç bir yatırım” olarak ifade ediyor.

Öte yandan başarısızlığı üzerine almak istemeyen başkan, proje için rehberlik hizmeti sunan Block.one tarafından yeterli ve uygun rehberlik hizmetinin verilmediğini söylüyor. Ayrıca, başarısızlığın tüm sorumlusu olarak Block.one şirketini işaret ediyor.

”EOS maalesef olduğu gibi baştan aşağı başarısızlık. ortaklarımız tarafından aldatıldık ve yanlış yönlendirildik. Tüm EOS yatırımcılarının güvenini ve ümitlerini zedelediğim için çok üzgünüm.

Fakat, itiraf etmeliyim ki, bu korkunç bir finansal başarısızlık. Gerçek şu ki, bir çok insan EOS’un başarısızlığından dolayı bu projeden kaçıyor veya yatırım yapmak istemiyor.”

Rose, EOS’un başarısızlığını projeyi yürütme görevini üstelenen Block.one’nin, beceriksizliğinden kaynaklandığını ifade ediyor. Bu nedenle Block.one ile işbirliğini bitirdiğini söylüyor. Rose, başarısızlığın ardından yeni bir yol haritası belirlendiğini ve artık daha somut ve ciddi adımlar atılması gerektiğine belirtti.

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23