Bitcoin (BTC)

Emre Aksoy: Bitcoin’de (BTC) Büyük Yıkım Geliyor, Hazırlanın!

Kripto para yatırımcıları zor bir gün geçiriyor. ABD düzenleyici kurumu CFTC‘nin Binance ve kurucusu CZ’ye dava açması ve terör ile suçlaması lider kripto para birimi Bitcoin‘i (BTC) fazlasıyla kötü etkiledi.

Birçok kripto para yatırımcısı şuan itibariyle son yaşanan düşüşlerin “çöküş öncesi bir başlangıç mı?” yoksa “bir alım fırsatı mı?” olduğunu tartışıyor.

Türk yatırımcıların yakınan takip ettiği bir isim olan Emre Aksoy, tüm süreci yorumlayarak bir tweet paylaştı. Kripto para sektöründe işlerin çok kötü gittiğini söyleyen Aksoy, şu sözleri vurguladı:

“Siz Twitter’da okuduğunuz postlarla fikir oluşturuyorsunuz, bense bütün bu dava dosyalarını okuyorum.”

“bana bitcoin’de yükselişi kaçırdın diyorsunuz, ama yarın yükselişten kazandığınız bütün para kaybolup gidebilir.”

“Binance’e yapılan suçlamalarda terör ve kara para aklama iddiaları var. Bir sonraki adımda ABD Adalet Bakanlığı devreye girecek. CZ’ye Saddam Hüseyin muamelesi yapacaklar.”

“Gelişmiş ülkeler kriptoya savaş açmışken, tezgahın başındakilerin scam pumplarına (sahte yükseliş) kanmayın. Bu sahte yükselişlerden cebinize para girdiyse alın çıkın, yada en azından kendi cüzdanınıza çekin. Bu işin şakası yok.”

“LUNA’nın, FTX’in, AAX’in, ve bunlar gibi onlarca oluşumun bir anda battığı gibi Binance’de batabilir, Tether de çökebilir. Hepsinin günahları cam gibi ortada. Dünya’nın polisleri de bunların peşine düşmüş durumda, ortalık yangın yeriyken Polyanna gibi davranmanın anlamı yok.”

“Herkesin dolar düşmanı olduğu, Bitcoin’in doları tehdit ettiği bir zamanda Amerika gidişata boyun mu eğecek? Doların tekelini korumak için rakiplerine “demokrasi” mi getirmeyecek? Hayal dünyasından çıkıp gerçeklere göre pozisyon alın.”

“Yakında sektörü güçlü göstermek için Bitcoin 30 bin – 32 bin dolar seviyelerine kadar yükselebilir, ama sonrasında yıkım gelecek.”

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

Yorumları Göster

  • Eger bu döl bisey biliyorsa ben 30 yillik borsaci ve ekonomist olarak hicbisey bilmiyorum.. agzi olan konusuyor işte. Zerre bilgisi yok pust.

  • Crypto tamamen bir kumar ve risk hocam en iyi şekilde yorumlamış kalbine sağlık çünkü %99.9 dolandırıcılık.

  • Yazı sahibine ya da bu tarz fikirlerin sahiplerine basit bir soru yeterli sanırım. Amerikan doları dediğimiz parayı basanlar (-ki federal resev dediğimiz kurum amerika birleşik devletlerinden özerk ve özel bir kuruluş ) neden kripto paraya öncelikli yatırım yapıyor. Bu tarz fikirlerin sahipleri Federal reserve' in ne olduğunu ve sahiplerini bilmiyorsa önce onu öğrensinler bi zahmet. Biliyorlarsa zaten amaçları kripto fiyatlarınını düşürerek ucuza almak isteyen federal reserve sahiplerine hizmetten başka bir şey değil.

  • Ağzı olan konuşuyor. Yıkım geliyormuş. Sen manyak mısın? 2 yıldır sürekli düşen btc de dah yıkım diyor. Yıkılmış zaten. Önüne geleni konuşturmasınlar. Hem Buda kim

  • Hirrim sen nerden biliyorsun. Kaç kere yikim kelimesini gördüm sirf ne saçmaladi diye merak ettihim için okudum. Sen analiz yapama

  • İnanmayın bunlara bunlar duş haber. Boğa oncesi insanları kaçırmak için yapılan sahte hareketler paralı sarlatan bunlar

  • Bu adama güvenip is yapacak halimiz yok eski boztepe bel. Başkanıyla trabzonda muteahhitlik adi altında bir mahallenin içine etmiş beraber ceplerini doldurmuş bir hir..zdir.

En Son Yazılar

Robert Kiyosaki, Neden Bitcoin’e (BTC) Yatırım Yaptığını Açıkladı!

Finans üzerine en çok satan kitaplardan bir tanesi olan “Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarı Robert…

01.02.2024 - 15:23

BitMEX Kurucusu Hayes, Binance’de Listeli Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Kripto para sektörünün en büyük türev platformlarından bir tanesi olan BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes,…

01.02.2024 - 14:15

Bitcoin’de (BTC) Şubat Kötü Başladı! Bu Ay Neler Olabilir?

Kripto para sektöründe dün gece itibariyle aylık kapanışlar gerçekleşti. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)…

01.02.2024 - 13:15

Bitcoin Borsası Binance, Yeni Bir Altcoin Parite Listeleme Duyurusu Paylaştı!

Dev kripto para borsası Binance, aldığı kararlar ile piyasanın gündeminde kalmaya devam ediyor. Binance bugün…

01.02.2024 - 12:02

Kilitler Açıldı, Büyük Yatırımcılar Bu Popüler Altcoin’de Satış Yapmaya Başladı!

En önemli kripto para projelerinden bir tanesi olan Curve Finance (CRV), bugün itibariyle satış baskısı…

01.02.2024 - 11:05

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoin İşlem Çiftlerini Delist Edeceğini Duyurdu!

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto sektörünün lokomotifi olmaya devam…

01.02.2024 - 00:02