Dogecoin (DOGE)

Elon Musk’ın Yeni Projesi Hakkındaki Söylentiler Artıyor, Dogecoin Yükseliyor!

Dünyanın en zengin iş insanı olan Tesla kurucusu Elon Musk, son aylarda Twitter satın alımı ile gündeme gelmişti. Elon Musk’ın bu satın alım sonrasında Twitter’a getirdiği yeni özellikler, IOS ve Android geliştiricileri cephesinden tepki görmüşe benziyor.

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk gerektiği takdirde yeni bir akıllı telefon üretip satışa çıkartabileceğini söylemişti. Bu söylemler haliyle Dogecoin‘in değer kazanmasını sağladı.

Son süreçte bu telefon üretme söylentilerinin ciddiye binmesi, Dogecoin’in en fazla yükseliş yaşayan altcoin‘ler arasına girmesini sağlamış durumda.

Cardano kurucusu Charles Hoskinson dahi resmi Twitter hesabı üzerinden Elon Musk’ın yeni bir akıllı telefon üretmesini desteklediğini duyurdu.

Birçok ismin desteğini arkasına almayı başaran Elon Musk, ilerleyen süreçte gerçekten akıllı telefon üretimine başlayabilir.

Bu akıllı telefonun üretilmesi her ne kadar kripto para yatırımcılarını çok ilgilendirmiyor olsa da, bu ürünün Bitcoin veya Dogecoin ile satışa çıkartılması, sektörün çok farklı seviyeye ulaşmasını dahi sağlayabilir.

Dogecoin (DOGE) İçin Yükseliş Trendi Devam Ediyor!

Bugün itibariyle Dogecoin’in (DOGE) yüzde 15’den fazla yükseliş yaşadığı görüldü. Son 1 hafta içerisinde yüzde 50’den fazla değer kazanan DOGE, yine kripto para sektörünün gündemine oturmuş durumda.

İlerleyen süreçte 0.1584 dolar direncine kadar yükseleceği tahmin edilen Dogecoin, bu seviyeyi aşması halinde çok daha büyük yükselişler gerçekleştirebilir.

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

En Son Yazılar

Polygon’un Alt Şirketi, MATIC Satışı Yapıyor! Nasıl Olur?

Kripto para sektöründeki alım satım hamleleri yatırımcıların dikkatini çekmekte. Dönem dönem bazı kripto projelerinin kendi…

17.02.2024 - 14:57

Bitcoin ve ETH’de Hafta Sonu Hangi Seviyeler Takip Edilecek?

Kripto para sektöründe bugün itibariyle hafta sonu başlamış durumda. Hafta sonları özelinde lider kripto para…

17.02.2024 - 13:15

Dev Balina Yeni Bitcoin (BTC) Satın Alımı Yaptı! İşte Ayrıntılar..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

17.02.2024 - 12:06

Bitcoin (BTC) ve Altcoin’ler Nasıl Bir Gün Geçirdi?

Kripto para sektöründe bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bugün itibariyle lider kripto para birimi…

17.02.2024 - 00:55

Bir Kripto Balinası, Binance’de Listeli Bu Altcoin’i Topluyor! İşte Son Satın Alımı..

Kripto para sektörünün en büyük yatırımcıları olarak gösterilen balinalar, aldıkları kararlar ile kripto varlıkları etkileyebiliyor.…

16.02.2024 - 23:34

Coinbase Analistleri, Bitcoin (BTC) Fiyatı Hakkında Yeni Raporu Paylaştı!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase'in analistleri, bugün itibariyle yeni bir…

16.02.2024 - 22:23